Altă bombă! ”Mongolul” Ponta, cetățean sârb?

2
2300
Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a primit joi cetatenie sarba, relateaza ziarul sarb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews ca este consilierul onorific al presedintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 si a primit o calitate onorifica.
Victor Ponta, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul Romaniei, va avea cetatenie sarba, scrie Blic, care relateaza ca parlamentarul roman a spus, in cadrul unei vizite de anul trecut la Belgrad, ca Romania va continua sa sustina integrarea Serbiei si ca acest lucru este in interesul regiunii si al intregii Uniuni Europene.
Potrivit Blic, Ponta a spus ca Serbia a fost intotdeauna cel mai bun vecin si prieten al Romaniei si ca ar trebui sa adere la UE cat mai curand posibil.
Ponta, poreclit și ”Mongolul”, a demisionat din functia de prim-ministru la sfarsitul anului 2015, dupa protestele masive care solicitau demisia guvernului din cauza unui incendiu care s-a produs intr-un club si care a ucis 64 de persoane.
„Sunt consilierul onorific al domnului Vucic din 2016 si am primit o calitate onorifica”, a declarat pentru HotNews Victor Ponta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.