Am avut dreptate: Dragnea rămâne tot Sultan!

1
1515

”Marea ruptură” din PSD, proslăvită de multă ”opinime” națională înainte de Comitetul Executiv al partidului de azi, a fost un fâs. Mă felicit că, în ciuda valului general, am rămas fidel propriei mele convingeri: Dragnea nu va fi mazilit nici de Tudose, nici de Firea, nici de vreun alt baron, ci va ieși tot ca un mare Sultan după presupusa încleștare. N-a fost însă nicio încleștare. Pentru că imensa majoritate a conducerii PSD de azi nu poate fi mai bine dirijată de altcineva decât Dragnea spre scopul suprem: confiscarea politică a justiției. TOȚI au nevoie să fie salvați de pușcărie și să nu-și piardă averile.

Nu întâmplător, potrivit Hotnews, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a minimizat luni seara tema restructurarii guvernamentale, afirmand ca reuniunea conducerii PSD a avut doua principale teme: desemnarea noului ministru al Apelor si data urmatorului comitet executiv al partidului, care va fi organizat la sfarsitul acestei luni, la Iasi. Dragnea a precizat insa ca orice eventuala restructurare guvernamentala trebuie discutata mai intai cu „partenerii de la ALDE”, deoarece acest lucru presupune schimbarea structurii Guvernului si un vot in Parlament.

„Decizia finala a restructurarii Guvernului cred eu ca ar trebui sa fie luata in coalitie. Decizia e de propunere si, fiind inca un guvern politic, cred ca PSD si ALDE trebuie sa aprobe un posibil proiect de restructurare pentru a avea garantia ca se voteaza in Parlament. O astfel de decizie trebuie sa vina in Parlament. Nu poate fi prezentata inainte de a exista un gir politic in coalitie, pentru a avea garantia ca avem majoritate”, a spus seful PSD, la intrebarile ziaristilor.

El a negat si existenta unor disensiuni cu premierul Mihai Tudose, afirmand ca, din punctul sau de vedere, nu exista „nicio tensiune” cu seful Guvernului.

„Din partea mea, toate bune, o relatie neschimbata ca si inainte de noul guvern, eu nu am nicio problema”, a sustinut Liviu Dragnea.

1 COMENTARIU

  1. In lipsa unei opozitii eficiente ocupa ei si acest capitol, adica il mimeaza mai bine zis. Astfel reusesc sa capteze atentia electoratului numai asupra lor cel putin mediatic, sustinuti cu sarg de televiziunile penalilor. In felul acesta se va vota PSD „bun” versus PSD „rau”. Cumplita soarta avem. Se va repeta ceea ce se spune: „la vremuri noi, tot noi”. De aceea miscarea „rezist” nu are acces la media, e singura voce care mai face opozitie. Jurnalistii cu coloana au fost indepartati din emisiuni si publicatii. Au ramas doar retelele sociale dar marea masa a alegatorilor de la tara nu foloseste calculatorul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.