Andreea Cosma, nu vreau să-mi aperi tu ”drepturile cetățenești”!

2
2011

Printre buzele ei plesnind obraznic vântul, fiica baronului PSD de Prahova aruncă în eter vorbe de victimă. Consideră, ca toată populimea penală a acestei țări, că e ”abuzată”. Nu de procurorul ”Portocală”, cel care a ”curtat-o”. De justiția rea. Cică i-au fost violate, pretinde ea, ”drepturile constituționale, cetățenești”.

În virtutea acestei pretinse agresiuni din partea statului de drept, juna Andreea Cosma ”luptă cu sistemul diabolic” dirijat de Laura Codruța Kovesi.

Ea și fratele ei au declanșat recent un atac la DNA, aruncând pe piață ”înregistrări” cu anumiți procurori din Ploiești, care ar fi falsificat probe împotriva lui ”GhițăPonta”.

Oamenii normali la cap din țara asta n-au cum să creadă odraslele lui Cosma. Dintr-un motiv simplu: cei doi copii ai baronului au fost deja condamnați în primă instanță. Vlad Cosma așteaptă deja o sentință definitivă la Înalta Curte.

Oricâte ”dovezi” ar vântura la televiziunile lor partenere, frații Cosma nu luptă pentru cetățenii simpli din țara asta, așa cum spun cu emfază, ci eventual doar pentru libertatea lor personală. Atât!

”În calitatea mea de deputat, eu apăr drepturile cetățenești ale oamenilor care m-au trimis în parlament”, a spus tânăra azi, înainte de audierile în instanță.

Nu, dragă Andreea, eu, unul, nu mă simt deloc apărat de tine! Tu încerci să-ți scapi doar pielea ce l-a ademenit pe Portocală-al vostru, nu aperi deloc ”cetățenii”.

Dacă ne-am baza pe tine să ne aperi tu de ce e rău pe lumea asta, zău c-ar fi vai și-amar de noi!

Nu, mersi, Andreea! Nu ne mai apăra. O facem și singuri. Ba chiar ne-ar ajuta foarte mult să nu ne dai nicio mână de ajutor.

2 COMENTARII

  1. Toate acele probe trebuiau reclamate la „Camera preliminara”,acum este prea tarziu chiar daca sunt adevate,ceea ce nu cred.Nu le-au reclamat atunci pentru ca ar fi fost respinse siau crezut ca mai pot trage de timp in speranta ca apar „vindecatoarele” legi ale justitiei.

  2. Iar in poza e „Putorex-Maximus” – boarfa pregatita de tranta dreapta – pe viatza si pe moarte – cu Zmeul Zmeilor – talharul care napastuieste „boborul roman”… E pregatita borfutza Cosma sa-i sparga pe zmei, sa-i umple pe TIR-isti de sculamente, sa falimenteze vrajitoarele lui Tariceanu si sa-i desumfle „uouolele” lui Bombonel – doar de dragul celor care au trimis-o in „Parlament”… Necazul e ca io nu vad in poza un parlamentar roman, eu vad o curva spurcata, o boarfa hoatza care e dispusa la orice, doar la Puscarie nu. Pai eu zic ca PUSCARIA e solutia. Una pe termen LUUUNG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.