Bestia pedofilă din lift e polițist sub Carmen Dan!

0
1657

Bărbatul care a agresat, vineri dimineaţă, doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. El este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele, anunță News.ro.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva„, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Coarnă nu explică însă cum de a permis sindicatul său accesul în sistem al unor astfel de indivizi dezaxați. Nici n-ar avea cum, toată ziua e la TV, când să mai apere el cetățeanul de pedofili ascunși sub uniforma de polițist?

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră”.

De asemenea, la audieri bărbatul a recunoscut faptele.

Conform unor surse judiciare, bărbatul, Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte de a lucra la Brigada Rutieră, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este căsătorit şi are o fiică majoră.

Carmen Dan, ministra de Interne sub autoritatea căreia lucrează bestia pedofilă din lift, n-a scos o vorbă până la această oră. Nici n-ar avea multe de spus; pupila lui Liviu Dragnea a transformat unitățile Ministerului de Interne în fabrici de absorbit piloși și clientelă de partid (vezi adjunctul său, și cu salariu de lux și cu pensie specială).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.