De Crăciun, cadou otrăvit de la deputatul-mitralieră

0
1803

Cătălin Rădulescu (zis și ”deputatul-mitralieră”) și alți 38 de parlamentari ai puterii PSD-ALDE-UDMR au lansat un nou atac la adresa României pro-europene. Culmea, chiar de Crăciun! Au lansat un proiect de lege făcut clar cu dedicație pentru Dragnea, Tăriceanu și alți politicieni ce pot sfârși în pușcărie pentru acuzații de abuz în serviciu, trafic de influență sau mărturie mincinoasă. Un prag de 200.000 de euro pentru abuzul în serviciu (care îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnare în Dosarul ”Bombonica”) sau faptul că un condamnat poate păstra șpaga (!!!) sunt idei halucinante pentru lumea occidentală.

Acest ultim atac la statul de drept se adaugă deja celebrului asalt din parlament organizat de tandemul Tudorel Toader-Florin Iordache prin ”pachetul de legi privind justiția” (mai simplu spus ”legile anti-justiție”). E clar că ofensiva României penale (care compune majoritatea politicii românești actuale, în opinia mea) va fi una sângeroasă, în lunile ce urmează, dacă, iată, nu se opresc nici de Sărbători.

Ce e absolut mizerabil este faptul că inițiatorii acestui proiect de lege (care încurajează hoția din bani publici și șpaga pentru trafic de influență – de exemplu,vândut funcții, contracte etc.) afirmă că propunerea lor e inspirată din Codurile penale ale țărilor UE!!! Oare chiar au Germania, UK, Olanda, Spania, țările nordice, Belgia sau Austria o legislație penală care să protejeze politicienii acuzați de corupție? Să fim serioși! Acolo nu regăsești nici pe departe hoția din România tocmai pentru că legea e fermă și clară. În plus, în acele societăți există și o diferență majoră de educație și de practici politice care nu permit nici măcar suspecților de fapte penale – darămite penalilor!- să mai rămână în viața publică.

De ce face atunci ”deputatul-mitralieră” astfel de afirmații? Simplu: pentru că minte. Majoritatea motivelor invocate de cei care au pornit atacul la statul de drept – în frunte cu cel mai rușinos ministru al Justiției din istorie, Tudorel Toader – sunt invenții, scorneli, exagerări, sofisme, bla-bla-uri, abureli. Totul făcut însă cu scopul clar de a zăpăci judecata oamenilor simpli, care pot spune ceva de genul ”or avea și pesediștii ăștia dreptate cu abuzurile din justiție!”.

Asta rezultă din mitralierea societății românești cu minciuni! Adevărul e însă altul: abuzurile din domeniul justiției există, dar sunt mici excepții. Majoritatea procurorilor și judecătorilor își fac treaba onest și pe lege. Inclusiv PSDragnea știe asta. Dar mai știe și că România de azi e plină de creduli și de indiferenți. Cei care se opun tăvălugului de tip sovietic sunt o minoritate, fie ea și foarte energică. Aceasta e ecuația pe care se bizuie ”Ciuma Roșie” când trage la foc automat, prin deputați-mitralieră, asupra viitorului occidental al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.