Carmen Dan, Tudorel Toader, vă salută pedofilul din lift!

0
16158

Ce legătură să fie între cei trei de mai sus? Niciuna, la prima vedere. Cum să acuzi doi miniștri pentru faptele unui pedofil, fie el și angajat al Poliției Române? Asta mi-ar putea replica și Carmen Dan, și Tudorel Toader. Ok, pot să admit asta. Dar la fel să admită și ei următoarele:

  • E normal ca un ministru al Justiției să facă legi împotriva justiției care nu pot avea altă consecință decât încurajarea infracționalității mici și mari?
  • E normal ca același tovarăș Tudorel Toader să dea cep infractorilor din pușcării (inclusiv violatori și pedofili), pe nu știu ce motiv legal, fără să blocheze, tot legal, atacul pegrei la securitatea cetățeanului?
  • E normal ca ministra de Interne să facă din Jandarmerie organ de forță față de manifestanți pașnici, să pună caii pe ei la proteste?
  • E normal ca aceeași doamnă Carmen Dan să nu spună nici până azi cine sunt cei care au aruncat cu explozibil înspre jandarmi și manifestanți acum un an, în Piața Victoriei?
  • E normal ca grija numărul 1 a ministrului de Interne să fie aceea de a angaja pe leafă grasă pensionari de lux clienți de partid, pe deasupra și posesori de pensie de lux?

Aparent, toate cele mai sus nu au legătură cu pedofilul din lift. La nivel profund însă, ele țes un fel de plasă invizibilă de siguranță pentru mafie și infractori obișnuiți, în detrimentul omului de rând. Dacă ambii miniștri ar fi făcut din misiunea lor scop de curățenie generală în sistem, poate că permisivitatea nu era așa de mare pentru dezaxații de toate felurile.

Vezi cazul bărbatului care a agresat, vineri dimineaţă, doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti și care a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. El este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele, anunță News.ro.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva„, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Coarnă nu explică însă cum de a permis sindicatul său accesul în sistem al unor astfel de indivizi dezaxați. Nici n-ar avea cum, toată ziua e la TV, când să mai apere el cetățeanul de pedofili ascunși sub uniforma de polițist?

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră”.

De asemenea, la audieri bărbatul a recunoscut faptele.

Conform unor surse judiciare, bărbatul, Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte de a lucra la Brigada Rutieră, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este căsătorit şi are o fiică majoră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.