Cartianu, răpus din nou de roboții Facebook! Acum i s-a tras de la cuvântul ”găozar”

0
1718

Grigore Cartianu a căzut din nou la datorie în rețeaua de socializare. E blocat a patra oară pe Facebook, la nici o săptămână de la ultima lovitură primită de la roboții lui Zuckerberg. Penultima oară a pățit-o din cauza unor reclamații (”raportări”) ale dușmanilor săi pentru ceva ce a scris acum patru ani. Azi, i s-a tras de la o postare de acum doi ani în care scrisese ceva despre ”găozarul” Ovidiu Zară.

Zară a fost pe vremuri reporter la ”Evenimentul zilei”, iar ulterior a intrat în politică devenind consilier local la Primăria sectorului 4. Conflictul dintre Cartianu și Zară a plecat de la opiniile publice complet diferite ale celor doi pe tema justiției – primul fiind cunoscut ca un frenetic susținător al DNA, al doilea ca un adversar al luptei anticorupție în forma ei actuală. Iată reacția lui Cartianu la ultima sa pățanie pe Facebook:

nu-i bai. Stau o săptămână pe tușă, dar între timp am descoperit leacul pentru a evita loviturile roboților Facebook. Îl țin secret, pentru că astfel voi evita să mai fiu blocat de către Mercenarii Roșii. Îi anunț de-acum că nu mai scapă de mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.