Cazul Zmău, în România lui Tăriceanu&Dragnea. Slană, bani, politică…

2
1846

Nea Mitică, pune, bre, ceva pe matale, că s-a dus Crăciunul! Iar ferma lui Dragnea e deja plină ochi. Știm, ai vrut să-ți arăți susținerea pentru alde Tăriceanu, care s-a săturat de Europa, însă poate n-ai aflat că UE merge mai departe…Îl doare-n șunci pe Dumitru Zmău, mahăr ALDE Botoșani, dezbrăcat ca să le-arate dușmanilor lu Tăriceanu că apără până la piele astfel de Românie anti-UE. Într-o Europă ”cu mai multe viteze”, visul celor ca el e ca România să aiba propria ”viteză”. Dar în direcție opusă. Căci înainte nu e loc pentru ei. Profilul lor există în multe, prea multe locuri din țară. Singura miză e cum să le fie bine, chiar dacă altora le e rău. Sunt ca o pecingine a imposturii, care se întinde și asigură supraviețuirea ”Sistemului” de tip vechi: putere politică-bani publici-presă cumpărată-manipulare-vot-la loc comanda.

Pe acest calapod, un număr imens de melteni, incompetenți, sforari, agățători, mincinoși, trădători, lacomi și-au găsit sinecuri călduțe. Din cauza lor, milioane de români au fost nevoiți să ia calea străinătății. Iată de ce, profitorul de sistem are tupeu să-i arate poporului ”realizările”, chiar în fața Casei lui. Deși e Casa Poporului doar cu numele; de fapt, este doar casa lor. În fața ei, cum să nu se simtă zmeu Dumitru Zmău? Omul vede simplu viața, precum ciorapii săi: în alb și negru.

Pentru el, cei albi sunt profitorii, penalii, mincinoșii, tupeiștii din politică, iar cei negri – militanții #Rezist și toți cei care nu le acceptă dominația. Logică de milițian. Atenție, vorbim totuși de un fost polițist șef! Comparați-l cu mai tânărul său confrate Marian Godină, din Brașov, care s-a luat la trântă cu întreg sistemul ce i-a ”emanat” pe cei ca Zmău, deputatul-mitralieră, Bacalbașa etc.. Astfel, va fi mai clară diferența între cele două Europe. Cea a lor și cea a noastră (minoritară încă), care-i vrea afară din viața publică pe acești purtători de slană politică. Știm însă că viitorul înseamnă evoluție, cu toate involuțiile sale temporare.

Până atunci, trebuie să le donăm lui alde Zmău, Tăriceanu, Dragnea&co. niscaiva oglinzi sincere. Poate nu s-au văzut cum arată în toată splendoarea lor și trebuie atunci să-i ajute cineva și pe ei. Nea Mitică, repet, pune, bre, ceva pe matale, că s-a dus Crăciunul! Iar ferma lui Dragnea e deja plină ochi. (Notă: text publicat exact acum un an pe pagina mea de Facebook)

2 COMENTARII

  1. Domnule Ciocazanu,
    M am gândit mult dacă să vă scriu ceva sau nu,nu știu dacă meritati să mă aplec asupra nemerniciei de care dați dovadă in fiecare zi prin ceea ce scrieți!Asemenea nemernicii,josnicii,aberații si prostii(probabil bine plătite),îmi fac greață și mă face să fiu PSD ist,deși,fiind liberal de mic,adică din 2001,imi dau seama că PSD este singura soluție pt Romania.Ați culminat cu Simona Halep,mândria națională a noastra,a tuturor,nu numai a dv! Dumneavoastra cred că indiferent ce faceți,veți ramane un vesnic rumegator,din pacate contemporan cu mine! Rușine

    • Fiţi sincer, sunteţi un PSD-ist, nu vă fac eu să fiţi. Un profitor, un român care îşi trădează istoria, memoria, de vreme ce din liberal devine comunist. Mi-ar fi şi ruşine să scriu asta, căci aş simţi că i-am omorât a doua oară pe Brătienii care ne-au dat o ţară numită România Mare, pe care comuniştii dvoastră au distrus-o. Nu aveţi niciun drept să vorbiţi de Simona Halep, sunteţi un trădător al valorilor naţionale din moment ce ştergeţi istoria din propria memorie. Mai bine mort decât comunist, vorba Pieţei Universităţii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.