Cel mai frumos mesaj! Emma (TVR) și Claudiu (Realitatea), despărțiți dar împreună

1
6461

Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au găsit una dintre cele mai plăcute modalități de a-și anunța despărțirea. Mesajul de mai jos postat pe contul de Instagram al Emmei anunță o separare amiabilă, caldă și civilizată, total diferită de ce vedem/auzim în cuplurile din showbiz-ul românesc, obișnuite să facă dintr-un astfel de subiect motiv de circ, bâlci și audiență. Redau mai jos textul lor dulce-amar, însoțit înainte de felicitările mele pentru ceea ce eu am numit în titlul de mai sus ”Cel mai frumos mesaj de despărțire”. Altfel, voi rămâne în continuare bunul lor coleg și-i voi urmări pe fiecare în parte, cu mare drag, ca jurnaliști și oameni buni ce sunt.

Claudiu si Emma incep, de azi, o noua calatorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. Pentru fiecare gand bun pe care ni-l daruiti, pentru toata dragostea cu care ne-ati privit si cu care ne inconjurati zi de zi, pentru ca ne ajutati sa devenim mai buni, va multumim din inimi!
Mami, tati şi Idris raman binenteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit. 
PS: Nu vom face alte comentarii in legatura cu acest subiect si va multumim deja pentru intelegere.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa s-au cunoscut în timp ce lucrau amândoi la Realitatea TV. Din relația lor a rezultat Idris, un copil de toată frumusețea. Ulterior, Emma s-a mutat la TVR, unde moderează emisiunea de actualitate matinală ”Perfect-Imperfect”. Claudiu, la rândul lui, a trecut din poziția de reporter al Realității TV la guvern în cea de realizator al emisiunii-maraton de după-amiază ”News-Room”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.