Cioloș, PNL, USR, faceți ACUM planul anti-Ciumă! Ne-am săturat de șobolanii statul paralel

0
1544

România are nevoie de un plan de salvare națională, pentru perioada post-PSDragnea. Cazul bătăliei Kovesi/Tudorel Toader ne arată ce diferență majoră e între cele două lumi. Am văzut azi, la CSM, cum prima vorbea cu argumente, clar, pe lege, cifre și fapte, în timp ce adversarul ei mesteca precum o mașină de propagandă comunistă, pentru urechile celor ușor de prostit, vorbind din amintiri, în limbaj de lemn, amestecând adevărul cu minciuna, intimidând cu ”șopârle” gen ”lăsați, că știu eu dinainte cum veți vota!” și consființind practic profilul unui monument al imposturii propulsate la vârful statului.

Țara e astăzi atât de intoxicată de viruși neobolșevici tip Tudorel Toader încât preluarea puterii politice de către opoziție, după dezastrul PSD-ALDE, poate fi un dezastru în sine.

Și nu e vorba doar de situația din economie, și ea tot mai gravă și parcă în pregătirea unui faliment de tip Grexit. Deși sigur că și acest capitol (să-i spunem RomExit) cere o atenție maximă, chiar de acum. Au crescut masiv cheltuielile publice doar pentru consum (salarii mărite, ajutoare, pensii), desigur pe îndatorare masivă. Inflația e deja la 4%, enorm!, e criză de forță de muncă, haos fiscal, panică în piețe. Sunt doar câteva detalii ce prefigurează o criză care va exploda în fața viitoarei guvernări, adică exact ce vrea acum Dragnea.

Când un viitor cabinet de tip Cioloș va fi obligat să facă ordine în finanțe, de exemplu prin tăieri de salarii și concedieri masive la stat, lumea (stimulată la televiziunile aliate PSD) va urla disperată în stradă: ”Scoateți-l pe Dragnea din pușcărie! Și pe Tudorel Toader. Sau pe Tăriceanu. Pe vremea lor, era mai bine. Atunci ni s-a dat, nu ni s-a luat!”.

Dar tragedia din economie nu e totul. România e practic prizoniera rețelelor de tip comunist, vizibile acum în alianța politico-mediatică anti-Kovesi, una ce depășește granițele de partid. E vorba de Caracatița Roșie, născută de lumea comunistă croită vreme de 45 de ani pe calapodul URSS și care a controlat totul în societate vreme de 25 de ani.

Bunăoară, e nevoie de un plan de curățenie generală, de liste cu personaje îmbogățite pe criterii PCR, incompetente, politruce, parvenite, corupte și servile față de ”greii” Caracatiței Roșii. Oameni ca Vasilica Dăncilă, Tudorel Toader, Liviu Pop, succesorul lui tip ”pamblică” la Ministerul Educației, Carmen Dan, Olguța Vasilescu, Daea-oaia etc. sunt doar partea vizibilă a acestui cancer.

Sunt oameni ce stăpânesc tot. Instituții-cheie în stat-parlament, guvern, partide (mai puțin în Justiție și servicii), Educație, Sănătate, Media, CNA, folosind fie ”acoperiți”, fie cozi de topor aliniate comandamentului ”Idioți utili”. Sunt mii. Dar pot fi identificați. Serviciile secrete știu cu siguranță cine sunt pionii statului paralel. Cei care ziua lucrează pe un post de funcționar, iar noaptea fac afaceri în privat, ori campanie electorală în timpul alegerilor, fiind practic slujitorii rețelelor de tip mafiot, ai ”statului paralel”.

Planul de salvare națională presupune opoziție unită. Ea trebuie să fie compusă din trei piloni: Platforma Cioloș-PNL-USR. Iar Iohannis să fie vârful de lance al contraatacului pro-democrație și totodată garantul pe termen lung al acestui plan. El nu poate avea succes decât dacă funcționează cel puțin două mandate, echivalentul a opt ani.

Am un prieten pe Facebook pe nume Ștefan Radoveanu, emigrat acum mulți ani în Elveția, care publică aproape zilnic scheme de reformă instituțională a guvernului, a sistemului sanitar etc.. Sunt planuri logice, confirmate cu succes în statele civilizate, ce presupun costuri mai mici pentru stat și performanță infinit mai mare. Dar ele nu vor fi luate niciodată în seamă dacă în prealabil România nu scapă de agenții imposturii&hoției&incompetenței.

Pentru așa ceva, e nevoie de o listă de acțiuni asupra cărora trebuie să convină conducerile partidelor respective, de o listă cu ”spionii” statului paralel de care vorbeam mai sus și una cu propuneri de înlocuire a lor. Aici, e vorba de oameni cu caracter puternic și determinați să reziste la tăvăleală. Gen Kovesi sau Augustin Lazăr, dar nu musai elitiști, ci inclusiv modele precum Marian Godină, Berbeceanu, ce pot ocupa poziții-cheie în provincie.

E nevoie de multe ”copii” de acest tip. Iar la nivel de vârf trebuie ”resuscitate” repere profesionale și morale deopotrivă precum rectorul Universității București Mircea Dumitru (Educație), încurajat temerari precum Vlad Voiculescu (Sănătate), folosit expertiza socială a unora ca Vasile Dâncu, valorizate persoane cu onorabilitate și vizibilitate precum Oana Pellea sau Victor Rebengiuc (Cultură), oferit tribună reală unor voci ca Liiceanu, Pleșu, Cărtărescu, Patapievici (Dezbatere onestă).

România are nevoie să înceapă curățenia în masă și în forță. La toate nivelurile. Altfel nicio guvernare nu va putea schimba nimic. Totul pleacă de la valoare&onoare. Există mulți candidați ce pot întruni calitățile unei astfel de misiuni de salvare națională pro-occidentală. Avem ”spate” UE&SUA și, dacă justiția va învinge în lupta cu Mafia Penală Transpartinică, va fi teren fertil pentru o revoluție de acest gen. Dar planul trebuie făcut de îndată! Nu mai avem timp. Nu ne mai putem permite să ratăm o șansă istorică. Ne-am săturat de șobolanii statului paralel! De folosirea democrației împotriva ei însăși. Ajunge! Bătălia Kovesi-Toader ne arată că se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.