Ciuma Roșie a virusat și Poliția Timișoarei: anchetează #Rezist pe Facebook!

1
4114

”Politia Facebook a fost pe la mine la usa acum cateva minute!

Am primit o citatie „in calitate de martor privind savarsirea infractiunii (lor) de instigare publica, prev. si ped. de art. 368 alin.1, Cod Penal.

„Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice
Art. 368

Instigarea publică

(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat.”

Din cate au spus e vorba despre postari pe facebook!

Cred ca ar surade PSD-ului sa ne vada pe toti din #Rezist la puscarie. Ar fi o lume mai buna, pentru ca ei sa poata fura si distruge tara in liniste.

#Rezist #NEXTLEVEL #ZiuaZ”

Mesajul de mai sus e publicat pe Facebook de un timișorean cu numele de utilizator ”Razvan Codreanu” și arată că statul român devine pe zi ce trece un instrument de represiune aflat în mâinile unei găști penale transpartinice care a dat ordine de tip interlop angajaților din Poliție și Jandarmerie.

Ma mult, faptul că oameni plătiți din banii populației au ajuns să execute comenzi politice împotriva populației civile – culmea, chiar în orașul care a aprins flacăra Revoluție române în decembrie 1989 – denotă și el că e nevoie de o curățenie masivă printre angajații Ministerului de Interne.

Unii dintre ei au preluat din zbor minciunile ordinare folosite de Ciuma Roșie în parlament ca pretext pentru schimbarea legislației penale și aplică în viața de zi legea după cum le trece prin cap.

Așa ceva nu poate fi decât ori abuz conștient, ori prostie crasă.

Cum să anchetezi un om pentru ”instigare publică”?!! Mă uit la citația postată de timișoreanul în cauză și văd că e semnată ”subinspector de Poliție Vasile Ana-Andrada”. Nu știu dacă e femeie sau bărbat, din numele de mai sus poți înțelege orice. Dar indiferent ce sex poartă angajatul plătit de noi să aplice legea în litera și spiritul ei, numai comportament de om normal nu are respectivul!

Căci un polițist normal la cap care respectă legea și nu șefii (vezi cazul brașoveanului Marian Godină), într-o democrație sănătoasă și nu virusată de intruși bolșevici ca a noastră, are alte griji decât să-i caute pe Facebook pe oamenii nemulțumiți de politicienii unei țări. S-au terminat infracțiunile cu violență din Timișoara? Dar inflația de consum de stupefiante? Ori traficul de persoane? Sau afacerile mafiei țigănești din imobiliare? Bașca jongleriile baronilor locali? Dar cetățenii abuzați tocmai de cei împotriva cărora iese lumea #rezist pe străzi?

Probabil că acea/acel ”subinspector” se simte cu adevărat ”sub Carmen Dan”, ministra sub care pedofilii și violatorii se plimbă liberi chiar cu uniformă MAI pe ei.

”Subinspectorul” care anchetează Facebook-ul la Timișoara pare că habar n-are pe ce lume trăiește. Nici n-are cum, de vreme ce se învârte probabil doar în cercul întunecat de tip milițienesco-securistic construit migălos de o guvenare coruptă cu scopul intimidării populației civile.

Stimate tovarășe ”subinspector”, dacă vrei să înțelegi ceva din meseria de polițist, și nu să-ți bați joc de ea pe banii noștri, mergi puțin prin Europa și vezi cum e la alții! Potrivit citației semnate de tine, ar trebui ca închisorile din UE să fie pline de oameni care ”instigă la violență”, căci e plin internetul, din Spania, până în UK, Germania sau Scandinavia, de oameni nemulțumiți care se mobilizează pe rețelele de socializare.

Numai o minte bolnavă poate considera caz de anchetă penală anunțurile de pe Facebook pentru chemare la proteste. Dacă am avea un ministru de Interne adevărat, și nu o murătură ca Carmen Dan (cacofonie permisă), matale ai zbura în secunda doi în stradă, prin concediere instant. Din cauza unora ca tine, care abuzează cetățeanul în loc să-l ajute, milioane de frați români au fost nevoiți să plece din țară. Așa că, deocamdată, mă rezum doar să-ți transmit un mesaj din partea noastră, a celor care ”instigăm” lumea pe net: ”Să-ți fie rușine!”. Căci ești plătită din banii noștri. Dar nu-ți e!

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.