Cum a devenit Băsescu aliat cu Ciuma Roșie. ”Legile justiției sunt bune”

0
1701

Unul dintre cei mai vocali pro-băsiști în spațiul public este Gelu Vișan. Ca și Traian Băsescu, apare constant la televiziunea lui Sebastian Ghiță și nu se jenează să-și prezinte șeful de partid într-o postură care intră în conflict cu așteptărilor ”băsistului” tradițional (pro-DNA). De fapt, așa cum veți vedea și în postarea sa de mai jos, Vișan înșuși recunoaște că votanții clasici ai fostului președinte nu sunt de acord cu poziția sa în ce privește atacul PSDragnea la statul de drept. Asta nu-l oprește să-și asume, alături de Traian Băsescu, apartenența implicită la Ciuma Roșie, via susținerea pentru ”legile justiției” coordonate pe axa Dragnea-Tăriceanu-Tudorel Toader-Florin Iordache-Eugen Nicolicea-Șerban Nicolae. Iată recunoașterea oficială:

După o perioadă asumată de tăcere, Președintele Traian Băsescu explică succint la RTV de ce Legile Justiției sunt bune. Inutil cred să spun că am fost racordat tot timpul la modificările legilor justiției, în amănunt, motiv pentru care am și susținut, cu înjurăturile de rigoare, inclusiv de la autodeclarați Băsiști, importanța acestor legi.
In ceea ce privește legile justiției, sunt de acord 100% cu președintele Traian Băsescu și mă bucur că are această poziție obiectivă. 
P.S. Sper ca PMP-iștii să nu-l facă și pe Traian Băsescu PSD-ist. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.