Dar prost mai ești, bre, Timmermans!

0
1551

Azi, a venit UE la noi. Înainte, am fost noi la ea (vizitele lui Iohannis, Dăncilă, Toader la Bruxelles). Discuții degeaba, ca între surzi. România lui PSDragnea nu mai dă doi bani pe avertismentele Europei. Mai mult, le spune în față oficialilor UE (cum e și cazul vicepreședintelui CE Timmermans, aflat în vizită la București) că sunt proști sadea, dacă nu înghit pe nemestecate varianta guvernului PSD-ALDE și ascultă de voci ca #Rezist, de puținii jurnaliști liberi, de unii din opoziție.

”Da prost mai ești, bre, Timmermans!”, sună mesajul sultanilor de pe Dâmbovița. ”Hai, lasă-ne, dacă nu înțelegi ce-i cu legile justiției sau cu schimbarea lui Kovesi, cu deciziile CCR! Zău că ești prost, dacă nu înțelegi că noi vrem să reformăm justiția, să punem în acord deciziile CCR cu Codurile penale”.

Ăsta-i mesajul Baronimii Roșii, pe care noi cei de-acasă, ce nu compunem armata celor prostiți de Dragnea&Tăriceanu, l-am decodificat deja. ”Reformarea” justiției sau ”punerea în acord” a Codurilor penale cu deciziile CCR? Aș, știm bine că e taman pe dos! Vor să ”reformeze” atât de bine justiția încât să pună cătușe DNA, să blocheze lupta anticorupție sau să permită hoția prin lege (vezi dezincriminarea abuzului în serviciu).

De fapt, Timmermans, Juncker&co. știu și ei asta, doar că ADN-ul lor diplomatico-democratic-occidental nu le permite să dea cu pumnul în masă precum rușii după Război. Ei au limbajul lor de veacuri, care nu mai are efect aici, printre căpeteniile ”dacilor roșii”, ce vor ”să apere” pământul nostru străbun de ifose tip Soroș cu anticorupția, democrația, integritatea. Vor pământul lor înapoi, așa sărăcit cum era el înainte să intre în Europa, dar măcar era al lor, nu al altora. Al dacilor străbuni, cărora le sunt de-ajuns țâța, brânza, mierea, zerul și alte astfel de comori istorice rămase inclusiv în limbă. Ce, am ajuns ”anexa” UE, vorba lui Mitralieră? Suntem ”parteneri”, ce naiba!

De-aceea s-au hotărât să le spună ”colonizatorilor” de la Bruxelles că albu-i negru și invers. Că nu omoară justiția, ci ”o reformează”. Că ”o pun în acord” cu o Curte Constituțională ajunsă și ea doar o simplă formă ”colonistă” cu fond dacic strămoșesc. L-am văzut azi inclusiv pe alde Tăriceanu cum l-a făcut prost în față pe Timmermans, folosind stratagema cu limbajul surzilor.

Acesta e punctul mort în care am ajuns: fiecare spune ce vrea. Și e pentru prima oară când la București nu mai contează ce spun ”colonizatorii”. Care nu ne-au civilizat, așa cum am învățat la școală, ci ne-au făcut numai rău în istorie. Inclusiv în vremea lui Traian împărat, ce ne-a ”colonizat” și el acum aproape 2.000 de ani de-am ajuns azi să vorbim românește, nu slavă, turcă sau mongolă. Mai bine rămâneam daci, așa cum a vrut Decebal…Trăiam noi prin copaci, dar măcar făceam ce voiam, nu ce ne obligau ”coloniștii” cei răi…

Așa că, bre Timmermans, hai, valea înapoi la tine în imperiu, că s-a furat cam mult pe-aci și doar noi ne pricepem la asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.