Dați acest fluturaș jandarmilor! Să vadă ce abuzuri anti-#Rezist fac ei la comandă

0
2489

Judecătoria Sectorului 1 demonstrează, prin decizia sa în cazul Raduna Marian, că Jandarmeria Română comite un abuz sinistru amendându-i pe protestatarii pro-justiție.

„Având în vedere faptul că aceste manifestații sunt pașnice, în lumina jurisprudenței CEDO, instanța apreciază că interzicerea acestora este de natură să aducă atingere libertății de exprimare și a libertății de întrunire, garantate în primul rând de Constituția România”.

Această motivație trebuie multiplicată în mii de exemplare (pancarte, afișe, fluturași) pentru marele protest de sâmbătă, 20 ianuarie. Vreo câteva sute merită lipite pe gardurile sediului PSD, Jandarmeriei și Ministerului de Interne, a scris jurnalistul Grigore Cartianu pe Faceboook:

El a postat și facsimilul de mai sus copiat din sentința respectivă. Este proba clară că jandarmii comit un abuz sinistru atunci când constestă legalitatea manifestațiilor. În toată lumea civilizată, există proteste aprobate, dar și neaprobate de autorități. Al doilea caz apare tocmai atunci când în țările respective este o situația execepțională, de forță majoră, cum e în România ultimului an. Evident că o putere abuzivă, contestată masiv de populație, nu va aproba niciodată organizarea unor proteste de amploare împotriva ei!

Dar jandarmii, conduși se pare de șefi obedienți ”Ciumei Roșii”, și nu legii, se comportă de la o vreme tot mai agresiv. Vezi protejarea lui Liviu Dragnea când a mers la proces, vezi săltarea lui Mălin Bot de la sediul PSD, vezi caii trimiși pe străzile Bucureștiului. Adaugăm aici acțiunea celor din Poliție, demnă de un Bandustan fioros, de a ancheta ce scrie lumea pe Facebook împotriva PSD!

Toate aceste abuzuri se petrec sub ”domnia” lui Carmen Dan, apropiata lui Liviu Dragnea, care pare să fi transformat angajații MAI într-o bandă de tip interlop folosită pentru intimidarea cetățenilor pașnici și fără putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.