”Doctore Tudose, cere scuze maghiarilor! Ataci securitatea României”

1
6229

Doctorul in securitate nationala, premierul Mihai Tudose, a facut o declaratie inacceptabila la adresa minoritatii maghiare. Nu exista alta solutie: obligatoriu scuze cat mai repede si cenusa in cap. Nu trebuie sa fii doctor in securitate nationala sa intelegi ca daca ameninti reprezentantii unei minoritati cu spanzuratoarea din calitatea ta de premier risti sa-ti pui securitatea propriei tari in pericol. 

Daca mai esti pe deasupra doctor si totusi nu intelegi ce orori ai scos pe gura, cat rau ai facut propriei tale tari tocmai in anul Centenarului, cand tema relatiei minoritate – majoritate a devenit  hipersensibila, atunci da-te jos de la volan inainte sa ne bagi pe toti in sant. Apropo, jalnica trebuie sa fie scoala aia de securitate daca atat i-a ramas in cap de acolo: unguri fluturand ca steagurile in Tinutul Secuiesc. A investit si mai mult intr-un simbol – steagul secuiesc – care ar trebui golit de semnificatii cu calm.

Din cauza declaratiei lui prostesti, Ungaria si partidele maghiare radicalizate din Romania au trecut la ofensiva. In loc ca Romania sa ceara acum explicatii Ungariei pentru suspiciunile ca un consilier al lui Viktor Orban a mediat declaratia comuna prin care cele trei partide maghiare anunta ca obiectiv autonomia teritoriala, in loc ca Ministerul Roman de Externe sa convoace ambasadorul Ungariei, o incaseaza tot statul roman din cauza unei iesiri necontrolate a premierului Tudose! Absurd si ridicol!

Dan Tăpălagă, Hotnews

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.