Efectul Dragnea. Medicul Lucan a găsit microfonul ce-l urmărea!

1
803

Poate părea o simplă întâmplare. Mai ales când un meseriaș al detaliilor medicale are ochiul format. DIICOT ”și-a furat-o”, pe românește. Urmăritul penal pentru tranzacțiile cu rinichi a găsit, numai el știe cum!, microfonul plantat de procurori în mașină! Tareeee! Îmi aduc aminte de Nicu Ghiară, ale cărui ”gorile” au fost mai șmechere decât agenții SRI. I-au prins pe cei din urmă taman în exercițiul funcțiunii, când urmăreau mașina fostului rapidist.

Microfonul lui Lucan era ”plantat” acolo cu mandat, spun șefii DIICOT. Îi credem, evident. Dar firesc ne zboară gândul la microfonul din…priza doamnei Carmen Dan, pentru care a fost azi la Parchet. La fel, tot ea l-a descoperit.

Să fie coincidență? Pură întâmplare? Slăbiciunea statului, vorba lui Vântu? Sau efectul Dragnea asupra justiției? Nu știm.

Știm doar că, de când PSD a sunat goarna anti-justiție, au început să apară tot felul de astfel de ”surprize”. Plus amânări la termene, dezvăluiri din interiorul justiției menite să compromită magistrați, foooaaarte multe decizii de arestare preventivă respinse și înlocuite cu control judiciar (Mazăre și Madagascar să trăiască!) etc. etc..

Judecătorii sunt și ei oameni, sună o vorbă din popor. Adică, pot simți de unde bate vântul. Și-atunci, se ”adaptează”. Valul curge liber și mătură tot în cale. Inclusiv microfoane. Ce mai urmează?

1 COMENTARIU

  1. Microfon în mașină? Cam prmitivă și riscantă (plus și penibilă) metoda, necesită „efracție” presupunând că azi nu e necesar, tehnologia a evoluat enorm și se poate accesa telefonul mobil, se pot obține și imagini (doar are două camere foto/video), oricum ar fi așezat una stă în sus, e simplu și facil de urmărit, sunt softuri specializate, (******) poate face asta fără probleme iar telefoanele CDMA (ZAPP) se zvonește că au fost scoase din sistemul de telefonie printre altele și pentru că erau greu de interceptat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.