Elena Udrea știe cine și-a mutat ”limba în fundul Sistemului”. Dar nu spune…

2
1354

Elena Udrea izbește după Sărbători. Cică are listă cu numele celor pe care i-a hrănit din bani de la partid. Ce bine! Și ce mai așteaptă? ”Nuți, dă-i pe goarnă!”, ar putea-o îndemna orice român cinstit. Altfel, cuvintele sale de mai jos, odată că unele sunt marcă înregistrată Traian Băsescu (”lins clanțele la ambasade”), doi – altele parcă nu dau bine în gura unei doamne ce se respectă (”limba în fundul Sistemului”), trei – rămân simple generalități inutile stropite din belșug cu venin, în lipsa unor nume concrete:

„Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă… Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt <<coruptă>> pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști <<deontologi>>, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt <<banii furați de Udrea>>!!!

Vreți să vă dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și pentru că ați sărit în barca lui Iohannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!”

2 COMENTARII

  1. E clar ca este incoltita si cred ca inainte de a fi dusa la mititica va da tot pe goarna.Ce bine ar fi.Poate aflam si noi mai multe din haznaua in care s-a balacit.

  2. Chiar,de ce nu se duce madama Udrea de-a dreptul la DNA,să dea lista&fapte &dovezi(că altfel toate cele răcnite de dânsa îs nimic „altăceva” decât vorbulițe de Las Fierbinți,zona ei de baștină)?După ce iese afară,poa’ să dea listuța și presei,ca să știm de-o chestie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.