Europa iese la bătaie: opriți măcelul justiției! Ce vor face ei? Vor continua

0
1534

Într-o declarație comună semnată de Jean Claude Juncker și Frans Timmermans (președintele și respectiv vicepreședintele Comisiei Europene), Europa transmite României un avertisment clar:

„Urmărim cu îngrijorare evoluțiile recente din România. (…) Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acțiunile propuse, să lanseze dezbaterea conform recomandărilor Comisiei și să construiască un consens la scară largă cu privire la calea de urmat. Comisia își reafirmă disponibilitatea de a coopera și de a sprijini autoritățile române în acest proces”.

Foarte bine! Încă o dovadă că Occidentul nu e de acord cu direcția actuală a României, imprimată de guvernarea PSD-ALDE. Dar nu asta au făcut toți ceilalți pînă acum? SUA, NATO, ambasadorii, Consiliul Europei etc. etc..? Și cu ce rezultat? ZERO! Dragnea și Tăriceanu au mers mai departe. Ca niciodată. Miza lor e imensă; cedează – ajung la pușcărie, continuă – scapă. Consecința: adio Europa, SUA, chiar și NATO! Sărăcie și iobăgie, într-o țară lovită masiv de Ciumă Roșie.

Ce ne spune încăpățînarea lor? Că planul e mai mare. Că nu doar Victor Orban îi ține spatele (vezi ajutorul UDMR). Poate Erdogan (tot e Livache fan ”Suleyman”), poate și Putin. Unii ar spune SIGUR! N-avem dovezi, doar semne. Foarte clare, însă!

Așadar, ce va urma? Nimic. Băieții sunt ”chitiți” să meargă până la capăt. Împușcă doi iepuri dintr-un foc: scapă toți (cu riscul scoaterii României din UE) și îndreaptă ura împotriva lui Klaus Iohannis (cum a fost și la numirea Vasilicăi Dăncilă). Președintele României (vezi Băsescu, care l-a pus de DOUĂ ori pe Ponta premier, o dată deși USL avea doar 42%, deci avea de o mie de ori mai multe motive să-l respingă!) e cu spatele la zid. Dacă nu acceptă varianta majorității, zboară! Vezi, iarăși Băsescu: ”s-a dat la USL” (așa cum îi cerea lumea lui Iohannis) și a ajutat de fapt foarte mult USL, care a sărit de la 42% la 70%!!!

Dragnea știe că pe ”dreapta” există multe orgolii, de aceea aruncă astfel de momeli din care opoziția iese prost oricum: dacă o respinge pe Vasilica – Iohannis e suspendat, dacă o acceptă – se vor găsi destui care să-l acuze pe președinte de trădare. Exact ce vrea ”Suleyman de Teleorman”!

Soluția? Unitate! Că tot făcurăm 159 de ani de la Mica Unire. Nu vrem asta? Ok, atunci îi facem jocul lui Liviu Dragnea. Doamne, e atât de simplu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.