Hagi și Gică Popescu spun ”adio” României. Nu naționalei de fotbal, ci țării!

0
1670
Iată că nu doar tinerii, medicii și forța de muncă activă părăsesc România controlată de axa Dragnea-Tăriceanu (putere)-Băsescu-Hunor (opoziție), ci și gloriile noastre sportive. Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile și-a anunțat deja plecarea din țară, iar azi cumnatul său și fostul căpitan al echipei naționale de fotbal și al Barcelonei a confirmat că ambii ar putea pleca din România împreună cu familiile.
„Îl cred, îl cred foarte tare pe Gică Hagi că va părăsi țara. El ar fi putut pleca în fiecare an. Am fi putut pleca împreună, dar nu am făcut-o pentru că el a vrut să rămână aici. Poate să antreneze la un nivel foarte înalt, a avut proiecte puse pe masă, dar ţine foarte mult la proiectul de Viitorul.


La sfârşitul sezonului, cu siguranţă va putea pleca. Probabil că mai sunt şi alţi antrenori care pot conduce Viitorul în aceeaşi strategie pe care a stabilit-o Gică. Sunt convins că Academia are resursele necesare pentru a continua şi fără Gică.  S-ar putea să plecăm împreună. O să aflaţi la un moment dat”
, a declarat Gică Popescu, la DigiSport.

Foto: ProSport

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.