Hal de președinte ajuns cârpă a ”mafiei lui Adrian Năstase” și a cartelului TelDrum!

2
1771

Traian Băsescu e disperat! Se teme că Elena Udrea va începe să vorbească despre cum și-a folosit el funcția și influența în raport cu ”sistemul” și atunci trebuie să-i dovedească ”duamnei” faptul că e de partea ei, nu a justiției. Iar altfel nu știe decât atacând-o pe șefa DNA Laura Codruța Kovesi și susținând public legile anti-justiție produse de axa neobolșevică Dragnea-Tăriceanu-Hunor-Toader-Ciordache-Nicolae-Nicolicea. Iată două declarații care vorbesc de la sine despre un președinte care și-a trădat publicul și valorile pentru a deveni cârpa ”mafiei lui Adrian Năstase” (”Cocoș, Udrea, Oprea, Petrache”) – expresia îi aparține, a folosit-o înainte de alegerile din 2004 ca să câștige președinția României împotriva lui Adrian Năstase. După care s-a combinat de minune cu ”Mafia lui Adrian Năstase”. Ea l-a adus la putere, ea îi cere acum să se miște pe frontul anti-justiție. Dar să-l lăsăm să vorbească pe acest jalnic trădător al României #Rezist (cel care, în noaptea când au început protestele anti-OUG 13, își anunța demisia, de frică, din funcția de președinte PMP):

„Laura Codruța Kovesi a făcut un efort formidabil, în 2015 și 2016 în prima parte, să-i dovedescă lui Iohannis că poate fi utilă. A fost perioada cea mai neagră a DNA, când foarte mulți oameni au fost arestați degeaba. L-a convins pe domnul Iohannis. De atunci am înțeles că este în stare să facă orice pentru cariera ei. Nu conta că distruge oameni. Ce a făcut în cazul Microsoft este o probă că pentru această doamnă nu are relevanță omul, ci doar interesele ei. Aici este marea problemă: a decredibilizat instituția”.

„Am văzut-o mințind cu nerușinare la Euronews. Acolo a putut să spună că prin noile legi au fost subordonați procurorii politic. Mințind cu nerușinare. În aceste legi noi este întărită independența magistratului procuror. Pe de altă parte, dânsa se leagă de o formulare din noua lege care este din Constituție. Deci doamna Kovesi ar face bine să modifice Constituția”.

Sursa: stiripersurse.ro

În tupeul său nemărginit, Kovesi a făcut ”arestări degeaba” ca să-i demonstreze lui Iohannis că poate fi șefa DNA!!! Tot în tupeul lui de slugă a ”mafiei lui Adrian Năstase”, acest Băsescu susține legile anti-justiție pe care toată Europa, SUA, România #Rezist și Planeta Pământ le contestă. Recunoașteți discursul lui, e tipic mafiei penale transpartinice. Ea strigă zi-lumină că Kovesi a făcut abuzuri. Nu fratele Băsescu, nu Ioana milionara, nu Udrea și Cocoș s-au dat în stambă. Nu, ci Kovesi. Asta zice și Dragnea din culcare în sculare. Asta și Băsescu. Se știu bine amândoi. De pe vremea când DNA-ul condus de ascultătorul Daniel Morar (acum judecător la CCR, unde apără parlamentarii penali) nu se atingea de cartelul TelDrum. Nu mai ține, Băse!

 

2 COMENTARII

  1. I se potrivește perfect vorba românului: ” a dat cinstea pe rușine”.Nu c-ar fi fost el, vreodată, cinstea întruchipată, nu suntem chiar atât de naivi să credem asta dar atunci,la începutul anilor 2000 a fost omul potrivit, la locul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.