I-a înecat în propria ură, de Ziua Iubirii. Și-atunci, cum să nu crezi în miracole?

8
2338

Kovesi s-a născut ca lider al României curate, pe seama urii celor care se chinuie să scape de ea. Axa Dragnea-Tăriceanu-Băsescu-Hunor are un plan și îl duce mai departe, dar ieri seară un miracol le-a dat planul peste cap.

Prestația magistrală a magistratului Laura Codruța Kovesi, în conferința de presă provocată de ”dezvăluirile” unui penal (vânturate de televiziunile Ciumei spre mințile prostimii sale), i-a lovit sub centură pe cei patru de mai sus și pe toți cei de sub ei care execută comanda anti-justiție.

Să #reziști curat, în fața unui munte de rahat, asta da tărie de caracter! Când o gașcă mafiotă inventează înregistrări/turnătorii/mizerii, iar tu răspunzi decent, aplicat și serios, asta da lovitură!

Tot planul lor de ură a murit ieri, odată cu răspunsurile fără patimă prin care Kovesi a demontat mascarada mediatică a Ciumei Roșii. Au crezut c-au îngropat-o cu televiziunile roșii, dar s-au fript când se așteptau mai puțin.

Ei, penalii, în frunte cu Cosma junior, au falsificat realitatea, nu procurorii! Iar șefa DNA a demonstrat asta cu subiect și predicat. Și fără ură. Chiar cu iubire. Inclusiv față de trădătorii de țară. Numai astfel putea să fie atât de calmă, de clară, de senină și de convingătoare.

Magistrații de bună-credință (adică, majoritatea) au descoperit ieri în Laura Codruța Kovesi liderul lor protector. Abia ieri au înțeles ce mare greșeală ar fi să se predea, să clacheze, să plece, să abandoneze lupta cu răul. Acum știu că sunt mult mai puternici decât credeau. Și nu doar pentru România #Rezist ce-i apără în stradă, sau cu noi alaturi  #rezistând aici pe Facebook, ci datorită lor ca forță de grup capabilă să nască lideri precum șefa DNA.

Semnalul e devastator pentru armata penalilor și de un impact mobilizator fără egal pentru toți angajații onești din sistemul de stat dornici de o altfel de Românie.

Acum înțeleg ce bine a jucat Iohannis. Îi făcea pârtie ei. N-avea cum să sclipească atât de puternic în umbra Cotroceniului. Era nevoie ca Iohannis să dispară pentru ca Laura Codruța Kovesi să explodeze.

Ieri, de Ziua Iubirii, România s-a mai luminat puțin din întunericul în care ne-au vârât Groparii Roşii.

8 COMENTARII

  1. Frumos articol, patrunzatoare cuvinte, incurajatoare concluzii. Felicitari Laurentiu Ciocazanu pentru toate cuvintele de suflet cu care ne tineti sperantele vii.

  2. Sper să nu vă fi înșelat,domnule Ciocăzanu,sper din suflet să fi înțeles și restul magistraților ce om puternic și de încredere este doamna Laura Codruța Kovesi,încă procuror șef al DNA…Și odată cu ei și dl.președinte Klaus Werner Iohannis,neapărat.

  3. Un singur comentariu: acesti oameni n-au nici o legatura cu vreo doctrina politica. Sunt doar niste hoti ordinari cu planuri unice de imbogatire. Habar n-au ce inseamna poltica sau curentele politice. Singurul lor scop este profitul material. Este total eronat deci sa-i asociati cu comunismul (culoarea rosie) sau cu orice alt curent politic.

  4. O observație: „Axa Dragnea-Tăriceanu-Băsescu-Hunor” ar trebui să fie mai degrabă „Axa Dragnea-Tăriceanu-Băsescu-Kelemen”, dacă folosim numele de familie, sau ”Axa Liviu-Călin-Traian-Hunor”, dacă folosim prenumele personajelor.

    Felicitări pentru articol.

  5. Le-a dat o lectie de demnitate si profesionalism. A raspuns punctual la toate intrebarile jurnalistilor nelasandu-se intimidata si incurcata de aceia. Le-a demonstrat punct cu punct adevarul. Bravo d-nei Codruta Kovesi!

  6. Ce treaba are ideoogia socialista cu acesti mafioti? Socialismul este o ideologie care promoveaza drepturile celor ce muncesc asupra patronatului. Acesti borfasi nu cred ca pot fi considerati simpli muncitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.