Împreună am învins! Mamele și bolnavii rămân cu salariile întregi

1
1633

Am scris săptămâna trecută un articol despre nesimțirea guvernului Vasilica Dăncilă (a se citi Dragnea), care în foame de bani pentru a acoperi promisiuni electorale făcute să cumpăre populime votantă a decis să taie și din indemnizațiile pentru concediul de odihnă, inclusiv în cazul bolnavilor de cancer!

Liderii sindicali Bogdan Hossu, Dumitru Costin și Sorin Dragne, plus șeful Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților Vasile Barbu – cu care am stat de vorbă în documentarea subiectului – mi-au confirmat grozăvia din Ordonanța 3/2018 și au susținut tranșant nevoia renunțării la această măsură aberantă.

A doua zi, colegii de la Realitatea TV au preluat subiectul dezvăluit în exclusivitate de mine pe blogul personal Ciocazanu.ro și au continuat investigațiile. Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici le-a confirmat imediat că va lucra la o decizie de a repara nenorocirea cu banii luați mamelor și bolnavilor aflați în concediu medical. Iar azi a fost rândul Realității TV să anunțe în exclusivitate că guvernul a decis să lase indemnizațiile întregi, așa cum erau înainte de ”revoluția fiscală” care a băgat România în haos.

Sunt fericit că, alături de colegii de la Realitatea TV, de liderii sindicali amintiți mai sus și de voi toți cei care ați protestat alături de noi am reparat împreună o mare nedreptate.

Rămâneți alături de mine pe Ciocazanu.ro, ca să putem duce împreună bătăliile vieții de român prin vocea jurnalismului liber de orice comandă politică!

VEZI ȘI: 

EXCLUSIV: Guvernul ia și din salariile bolnavilor de cancer!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.