L-au răpus tot ei, din nou! Cartianu, blocat complet pe Facebook de Ciuma Roșie

0
1562

Jurnalistul Grigore Cartianu părea că le venise de hac postacilor Ciumei Roșii. Ei bine, a reușit doar o zi să fenteze asaltul roboților Facebook asupra paginii sale, după o metodă pe care o descoperise el însuși în urma discuțiilor cu mai mulți prieteni și despre care am povestit AICI.

Iată însă că, deși părea că le-a venit el de hac teroriștilor roșii din rețea, tot ei i-au dat lovitura de grație. La acest moment, jurnalistul are contul personal de Facebook și pagina cu același nume ”Grigore Cartianu” blocate. Asta în ciuda faptului că reușise să creeze noi conturi de Facebook, cărora le-a dat drept de administrare pe pagina sa ”Grigore Cartianu” și care, teoretic, ar fi trebuit să-i permită să mențină pagina activă, chiar dacă are contul de profil ”Grigore Cartianu” blocat urmare a raportărilor privind încălcarea regulilor Facebook.

”N-a funcționat decât o zi. Au început să raporteze în valuri diverse postări de pe pagină, Facebook m-a cerut să trimit poze prin care să fie identificați cei care se află în spatele noilor conturi de Facebook cărora le dădusem drept de administrare pe pagina mea ”Grigore Cartianu”; am făcut asta tocmai ca să evit blocarea ei în cazul în care am blocat contul personal ”Grigore Cartianu”, cel care administra înainte pagina. Mi-am dat seama că dacă folosesc alte conturi pe post de administrator la pagina mea, ale unor rude sau prieteni, și acestea pot fi raportate și pot fi blocate de roboți, deci i-aș încurca și pe alții”, mi-a declarat jurnalistul.

Grigore Cartianu are o activitate foarte intensă pe Facebook, pagina sa fiind urmărită în prezent de peste 100.000 de utilizatori. El scrie constant și înverșunat despre asaltul la justiție susținut pe față de lideri politici ca Dragnea, Tăriceanu sau Băsescu, iar asta nu putea rămâne fără urmări. Ciuma Roșie calcă totul în picioare.

CITEȘTE ȘI:

Cartianu le-a venit de hac postacilor PSD. De ce nu-i mai pot bloca pagina de Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.