Lovitură de moarte anti-Dragnea! Tudose nu-l demite pe șeful Poliței

0
3502

Premierul Mihai Tudose a anunţat, miercuri, că a avut o discuţie cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, şi că a înţeles că nominalizarea pentru înlocuirea acestui a fost declinată, astfel că i-a cerut ca într-o săptămână să îi prezinte un raport cu măsurile luate urmare a cazului agentului de Poliţie care a agresat sexual doi minori într-un lift. Premierul a felicitat Poliţia pentru că l-a prins pe agresor în două zile, relatează News.ro.

Carmen Dan s-a declarat nemulţumită de faptul că nicio persoană care ocupă funcţii de conducere în Poliţia Română nu a ieşit public să dea explicaţii. Ea a anunţat că i-a trasnmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române Bogdan Despescu şi că se aşteaptă ca şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş, precum şi şeful de la Control Intern al Brigăzii Rutiere „să facă un pas în spate”.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei acuzat de agresiuni sexuale (cele mai recente victime fiind doi copii din sectorul 6 al Capitalei) a fost arestat preventiv marţi pentru 30 de zile.

Decizia lui Tudose toarnă și mai mult gaz pe foc în relația cu gruparea Carmen Dan-Liviu Dragnea. Aceștia doreau să folosească situația polițitului pedofil pentru a scăpa de anumiți capi ai Ministerului de Interne care nu s-au predat PSD. Este cazul șefului Poliției, susținut acum de Tudose, dar și al șefului Serviciului ”Omoruri”. Acesta din urmă este susținut puternic pe internet urmare a unei campanii inițiate de polițistul brașovean Marian Godină.

Fostul lider al PSD Victor Ponta a anunțat azi că ministra Carmen Dan ar dori să demisioneze, dar că ”nu o lasă Liviu Dragnea”. Acesta din urmă a plecat urgent într-un turneu prin județele din nordul Moldovei pentru a-și asigura sprijinul în iminenta încercare de a-l debarca și pe Mihai Tudose de la șefia guvernului, după Mihai Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.