Mare păcat, tovarăși!

2
20280

Acești oameni formează ”cartierul general” al luptei împotriva justiției independente și a statului de drept. Practic, dirijează implicit atacul la drumul european al României. Sunt fie oameni cu probleme penale, fie tovarăși cu penalii. Au făcut afaceri, carieră și bani înainte și după Revoluție și au profitat de ceea ce Sorin Ovidiu Vântu numea ”statul slab”. Au creat, alături de toți complicii lor, așa-numitul ”stat paralel” – adică o căpușă lipită ca o sugativă peste seva statului normal, democratic.

Astăzi, se simt în pericol nu doar ei, ci și armatele de prieteni și acoliți din spatele lor. Și au decis să dea lovitura de moarte proiectului occidental al acestei țări, exact în anul aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.

De ce fac asta, de ce-au făcut nenorocirile de până azi? Pentru că au putut, nimeni nu i-a împiedicat. Au avut de partea lor votul unor mulțimi mințite sau cumpărate, moștenirea slugărniciei comuniste din aparatul administrativ, lejeritatea Occidentului față de supravegherea derapajelor anti-democratice. Practic, nu se putea altfel, nimeni nu le-a stat în cale. Oamenii buni și curați au stat în banca lor și asta le-a permis celor proști, impostori și trădători să iasă în față, să acapareze țara, s-o mulgă de bani, s-o îngroape în datorii, s-o golească spre Diaspora.

Nu singuri au reușit așa ceva. Ci fie cu ajutorul profitorilor și naivilor care i-au susținut, fie prin slăbiciunile noastre ca societate civilă. Nu le-ar fi ieșit pasența dacă rezistența oamenilor buni ar fi fost cu mult mai dârză. N-a fost. Nici n-avea cum, dată fiind istoria noastră recentă.

Știu ce forță au, pe ce și pe cine contează, au bani, televiziuni și mulți ”spioni” infiltrați în administrația românească. Materia primă a puterii lor rămâne minciuna, manipularea, prostirea omului simplu. Se ocupă temeinic de asta, zilnic, la televizor, atunci când vântură continuu teoria ”abuzurilor” justiției. Scopul: să creadă lumea că ei sunt victime, nu abuzatori ai democrației.

Aparent, nimeni nu mai dă doi bani pe vorbele lor. În realitate, mulți îi cred. Să nu ne supărăm pe cei ce le înghit gogoșile umflate cu propagandă de tip comunist gen Soroș, multinaționale, colonii, binom, servicii etc.. Acei oameni nu pot, pur și simplu, să aleagă grîul de neghină, văd albul drept negru și nu au cum să înțeleagă adevărul. Nu pot! Nu e vina lor, ci a celor ce le folosesc slăbiciunile. Sunt, practic, oameni abuzați politic și social.

Privind poza de mai sus, aceștia nu pot spune simplu: ”Cum să-i cred, domnule, pe ăștia, că sunt victime ale abuzurilor, oare magistrații ăia care fac dosare n-au alt scop decât să înfunde oameni nevinovați?” Nu, nu pot gândi așa pentru că nu au cum. Educația, istoria, minciuna, spălatul pe creier are rădăcini adânci, pe care nu le poate rupe simplul adevăr. Acești oameni ce cred balivernele mafiei penale cu ”abuzurile DNA” nu sunt proști, ci prostiți. Sunt victime. Iar abuzatorii lor știu prea bine asta. Mare păcat, tovarăși!

2 COMENTARII

  1. Lipsesc mulți din poze. Dintre cei cu influență. De exemplu fostul jurnalist Cristoiu, pupilul lui penal- Andronic, fostul ce-o fi fost Nistorescu, fugitul patron Adamescu ori morsa afaceristă Chireac. Asta ca să rămânem doar la presa ”independentă”. Îmi asum.

  2. Să ieșiți cu lista asta și mai aproape de alegeri, poate ajută la ceva.Personal sunt sceptic, electoratul român nu că are memorie scurtă, nu are deloc memorie.Dar, cine știe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.