O țară condusă din pușcărie. România, încălecată ca la Teleorman

0
1679

Exact asta va fi România! De aceea, Dragnea a făcut un ”Congres Extraordinar” al PSD. Nu există nicio mare filosofie. Pur și simplu, cu șiretenia sa diabolică, Sultanul de Teleorman și-a pregătit apele înainte de o posibilă sentință a justiției care-l va trimite la închisoare.

S-a asigurat că, dacă va fi condamnat, PSD va rămâne în continuare pe mâinile sale, chiar dacă va fi nevoit să-l conducă de la Rahova. Cum? Prin marionetele votate ieri.

PSD a confirmat ieri că nu mai este de mult un partid. E o gașcă strâns unită în jurul conducătorului iubit, interesată doar de două lucruri: 1 – să poată fura prin politică; 2 – să scape de justiție, ca să se bucure de furt.

Miile de slugi chemate ieri la Sala Palatului să execute ordinul comandantului nu au nicio greață să fie masă de manevră. De ce? Pentru că imensa lor majoritate sunt profitori ai acestui fel de a face politică. Au primit funcții, putere, bani, contracte etc. fără să fi avut niciun merit în afară de acela de a accepta regula jocului de tip mafiot.

Așa funcționează, din păcate, România azi. De fapt, parcă dintotdeauna e așa. Doar că acum asistăm la perfecționarea acestui stil sovietic-comunist de a administra o țară.

Rezultatul? Milioane de români care nu pot da la pace cu acest mod de viață evadează din închisoarea numită România. Suntem, potrivit ONU,  doua țară care se golește masiv, după Siria cea devastată de război. Din păcate, exodul va continua. Pentru că Europa ne e încă deschisă și din cauză că există încă vreo patru milioane de români care girează o țară de tip PSDragnea.

Mă tem că începem să ne obișnuim și cu această idee morbidă: România va fi o țară condusă din pușcărie. Parcă nici condamnarea lor în justiție nu mai schimbă nimic. Are balta atâta pește penal, încât va produce mereu alți Dragnea. Ei vor sta o vreme după gratii, timp în care afară lucrurile funcționează la fel. Apoi ies și își văd în continuare liniștiți de treabă. Pentru că în România există încă multă prostie, hoție, minciună și complicitate față de mafie – sursa puterii Baronilor Roșii.

Dragnea nu e el. E tot ce-i seamănă. Cei care trăiesc ca belferii pe șpagă&combinații politice și cei care votează ca berbecii o camarilă coruptă antinațională. Când există o astfel de complicitate și toleranță la rău în societate, dublate de lașitate, indiferență și vot pro-mafie, prost ar fi Dragnea să nu-i încalece pe toți și pe toate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.