Pedofilul polițist, aliatul lui Carmen Dan

0
1403

„Aștept ca șeful Serviciul Omoruri să facă un pas în spate, ca și șeful de la Control Intern din cadrul Brigăzii Rutiere”, a declarat Carmen Dan, ca reacție populistă la cazul pedofilului din Poliție. Cel vizat indirect este un mai vechi dușman al găștii penale din PSD, Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, care s-a declarat adversar al modificărilor la legile justiției. Omul însă își spusese punctul de vedere ca profesionist al urmării penale:

„Dacă modificările vor intra în vigoare, vor fi autori de omor, viol, pedofilie care fie nu vor putea fi prinși, fie, dacă sunt identificați, nu vor putea fi probați, cu toată bunăvoința și munca pe care o să le depunem. Pedofilul să participe la audierea unui copil abuzat… n-am cum să comentez o astfel de idee. Există grija pentru drepturile suspectului, dar cred că datoria statului român este să protejeze prima oară victimele. Iar excluderea camerelor de supraveghere din mijloacele de probă ar duce înapoi sistemul judiciar cu 20 de ani”, a spus Radu Gavriș, în decembrie 2017.

În loc să plece urgent ea din funcția de ministru (există o listă de motive), Carmen Dan folosește cazul pedofilului pentru a-i elimina exact pe acei profesioniști din sistem care își fac meseria în interesul cetățeanului și al legii.

Reacția ei populistă și tendențioasă, fără să demonstreze vreo vinovăție concretă a lui Radu Gavriș, arată că pedofilul polițist a devenit un fel de agent electoral, de aliat al lui Carmen Dan. Îi folosește pentru eliminarea dușmanilor PSD din administrație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.