Pedofilul sparge PSD! Război total Tudose-Carmen Dan

0
993

Cazul polițistului pedofil aruncă în aer relațiile de la vârful PSD. În timp ce ministra de Interne Carmen Dan vrea capul unor șefi din MAI (și din motive de reglări de conturi politice), premierul Mihai Tudose refuză din câte se pare la această oră să intre în acest joc cinic făcut de gruparea lui Liviu Dragnea.

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Despescu şi-a prezinte raportul de activitate, după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Dan a anunţat, marţi, că a transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române, ea spunând că este total nemulţumită de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului pedofil.

Surse guvernamentale au declarat pentru „Adevărul“ că  premierul Mihai Tudose n-ar vrea să-l demită pe şeful Poliţiei. Scopul lui Tudose e să-i forţeze demisia ministrului de Interne Carmen Dan, unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea, rivalul său în partid. Fără semnătura premierului, Bogdan Despescu nu poate fi demis, relatează ziarul Adevărul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.