Piei, Ciumă Roșie! Groparul PNȚCD, mesaj criminal la adresa memoriei țărăniste

0
1716

Aurelian Pavelescu, dacă nu știați, nu există. Sau a devenit un nimeni celebru. Un ”lider” ajuns (numai infernul știe cum) stăpânul unui partid glorios al istoriei noastre de nație – PNȚCD. Numai că, de când a intrat pe mâna acestei specii de derbedeu politic, partidul înaintașilor Coposu și Maniu e o cârpă muribundă.

I-a alungat pe toți cei care aveau legătură cu spiritul Seniorului și a transformat sigla și numele într-o vacă de muls, pe seama patrimoniului imobiliar lăsat moștenire de ultimii lideri adevărați. După care, ca să fie băgat în seamă, a început să zbiere ca la Socola. S-a auzit până la Curtea de Argeș răcnetul său dezaxat pe seama morții Regelui Mihai: ”Nu trebuia doliu național!” Ce-i păsa neterminatului de cel ce-a iubit cu adevărat spiritul național-țărănist, ca Rege al României cu lideri politici zdraveni la cap…

Mai nou, după ce-a îngropat definitiv PNȚCD, Pavelescu s-a aliat discursului pro-Putin și anti-Soroș. Deh, probabil că așa poate mulge și mai mult. Sau măcar semnalizează spre răsărit, doar-doar l-o băga și pe el Țarul în seamă cu niscaiva mălai. Ultima mizerie pavelesciană este atacul la UE, la SUA, la NATO, la europarlamentarii ce apără democrația românească la Bruxelles, la #Rezist, la toți cei ce apără justiția română liberă. Practic, un cec în alb pentru axa Dragnea-Tăriceanu-Băsescu legat de atacul concertat al acestora la statul de drept. Redau mai jos o parte din mesajul criminal față de memoria țărănistă slobozit cu mânie proletară de această formă mutantă a Ciumei Roșii cu aer de bestie neocomunistă:

”Dezastru pentru Monica Macovei si acolitii ei, sorosistii din Parlamentul European, in frunte cu o imbecila: Comisarul pentru Justitie, Vera Jurova, o cehoaica bolsevica, fara studii de drept – potrivit informatiilor publice! Am urmarit in direct intreaga dezbatere din PE, initiata de Vera Jurova, Comisarul pentru Justitie, la comanda grupului de asalt anti-romanesc condus de ani de zile de Monica Macovei! Nivelul discursurilor acestui comando anti-national si anti-european a fost cel al deputatei USR Chichirau: pachetul sloganurilor furat de la #Rezist! Cu o neobrazare greu de imaginat pentru plenul PE, singurul cuvant repetat obsesiv: ingrijorare. Niciun argument de fond privind restrangerea independentei justitiei!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.