Pleacă acum, Carmen Dan!

3
24738

Pentru că n-ai nicio legătură cu Poliția Română. Nici cu Jandarmeria. Deci, nici cu MAI.

Pentru că ai îngropat ancheta cu demenții care au aruncat cu explozibil în Piața Victoriei, la mitingul #Rezist din 1 februarie 2017, punând în pericol viața subalternilor tăi și a manifestanților.

Pentru că ai trimis caii printre protestarii #Rezist punând în pericol viața copiilor dar și a maturilor ce mărșăluiau prin București în apărarea statului de drept.

Pentru că ai adus la dreapta ta foști boieri din administrația de stat, fără experiență în Ministerul de Interne, pensionari de lux, cărora le-ai ”cumulat” viața de belfer și cu un salariu de pomină, lăsând pe tușă profesioniști adevărați.

Pentru că ai transformat jandarmii în  gardă de corp a unui anchetat penal, fie el și tovarășul tău Liviu Dragnea.

Pentru că ai dat liber la violență printre jandarmi fără coloană vertebrală, care l-au luat pe sus pe un jurnalist (Mălin Bot) a cărui ”vină” era aceea de a fi protestat la sediul PSD.

Pentru că n-ai niciun control asupra vieții reale a ministerului de vreme ce pedofilii deghizați în polițiști se plimbă liber pe sub șefia ta.

Pentru că te folosești de cazul polițistului pedofil ca să scapi de profesioniști din MAI care s-au pronunțat ferm împotriva atacului pus la cale de voi în parlament la adresa justiției independente.

Pentru că nici măcar nu știi să vorbești bine românește.

Pentru că nu meriți să ocupi o astfel de funcție și că locul tău e cel mult ca secretară a șefului de partid.

Pentru că te-ai compromis definitiv.

Pentru toate cele de mai sus și alte cele nemenționate, pleacă din funcție, Carmen Dan! Căci nu mai ești ministru, ci o varză de politician.

3 COMENTARII

  1. De acord, la care aş mai adăuga încă un punct. Imediat după şedinţa de guvern de azi, doamna minstru s-a dus glonţ la parlament să-i dea „raportul” şefului de partid, denaturând, mai mult ca sigur, realitatea cum îi este obiceiul care ţine şi de un reflex din anii în care era doar secretară de şcoală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.