PSD organizează sâmbătă ”Dansul fețelor de la Căcâna”

0
1283

Repet, pentru cei interesați: nu ratați sâmbătă, în Capitală, spectacolul cu public propriu organizat de PSD! Dansul fetelor de la Căpâlna va fi remodelat după noile realități ale unei țări lovite de Ciumă (Roșie). Astfel, el devine ”Dansul fețelor de la Căcâna”, cu deosebirea că dansatorii și dansatoarele nu se vor roti în șir indian, ci vor bate pasul pe loc, ca toată România. Costumația va fi alb complet, fără gulere, căci le protejează Tudorel Toader. Pasul nu va fi stânga-unu-dreapta-doi, ci dreapta-unu-stânga-doi.

Există riscul ca întreaga adunare să facă stânga-mprejur spre răsărit, deși trupele NATO de la Marea Neagră vor veghea ca tovarășii și tovarășele să n-o ia pe arătura URSS. Se vor auzi cântece patriotice împotriva ”abuzurilor”. Prim-Veorica țării va striga urături împotriva guvernului pe care-l conduce și-și va cere demisia pe care nu vrea să și-o dea nici cu forța. Nu va exista corectură pe text. Limba va fi liberă, fără teama cenzurii #Rezist.

După o scurtă pauză de cafea, se vor citi mesaje de susținere din Costa Rica, Madagascar, Serbia și alte zări unde se află refugiați din motive politice. Va urma un scurt moment artistic cu oaia lui Daea, care se va solidariza de la tribună cu oile din Piața Victoriei. Va plânge apoi fostul ministru Ionuț Mija, cu gândul la oi, la Elodia și la pensiile ”decrețeilor”, dar moralul îi va fi ridicat tot de Daia, care va rage măgărește împotriva multinaționalelor și a verzei de Bruxelles.

Manifestanții afectați de lipsa toaletelor ecologice vor erupe în aplauze delirante, în semn de respect față de oaia lui Daea. Unii dintre ei vor cere de la partid pantaloni uscați, în semn de respect față de mirosul guvernării. Alții vor propune modificarea numelui ministrului Agriculturii, în semn de respect față de regnul animal social-democrat, astfel încât Daea+Oaia=Daia.

Încurajat de bărbăția lui Daia, fantele ministru de Finanțe, proaspăt vopsit din blond brunet, va cânta prohodul privatului român. Apoi, va intra în horă și madam Intotero, de la Ministerul Diasporei, anunțând că România s-a mutat 2/3 afară și că se impune nevoia de repopulării masive a țării. Momentul serii va fi interpretarea ”solo” a Olguței Vasilescu. Ea o va confirma pe Intotero și va cânta glorios doina umplerii României cu muncitori din Nepal, Pakistan, China, Laos, Togo și Burundi. ”Noi suntem români!”, o va compania măreț Darius Vâlcov, în timp ce-și va număra lingourile și tablourile.

”Dansul fețelor de la Căcâna” se va încheia cu un discurs magistral în limba engleză al lui Paul Stănescu, de la Olt. Acesta va conferenția pe ritm de ”Călușarii” despre Marx și Engels, fără a omite să acompanieze dorința de lectură a publicului cu mici din belșug preparați după rețeta din almanahele lui Marean Vanghelie. La final, Livache va căuta microfoanele DNA prin fustele populare ale pesedistelor și va anunța încheierea spectacolului din motive de siguranță națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.