„PSD, viitorul nostru e!” Iobăgia (roşie) duce România înapoi în epoca URSS

0
1071

Aşadar, de azi suntem OFICIAL noua oaie neagră a UE. Rezoluţia în 13 puncte adoptată de forul continental nu este una anti-România, ci anti-PSD&ALDE. Aceste două partide, de când au fraudat alegerile prin minciună, în 2016, şi au ajuns la putere n-au avut decât un singur ţel: cum să distrugă justiţia independentă şi lupta anticorupţie. Practic, democraţia. Am vrut în Europa, dar aici nu merge ca la noi.

Ne ne place? Ok, ne face bagajele şi plecăm, e lesne de-nţeles. Nu văd de ce-ar plăti neamţul, francezul, suedezul sau luxemburghezul taxe prin care să susţină hoţia unui guvern de la Bucureşti. Prin urmare, politicienii desemnaţi de acei oameni nu-şi pot bate joc de banii contribuabilului lor, cum se întâmplă pe moşia sultanilor de Teleorman; ne vor taxa pe toţi pentru ce fac aleşii noştri în raport cu valorile occidentale.

Sigur, UE nu-i poate opri să facă ce vor în ţara care le-a dat dreptul să-şi bată joc de ea, prin votul popular. Dar şi prin această rezoluţie, ca şi prin raportul MCV, UE le spune cât de rău e ce fac, pentru viitorul occidental al ţării lor.

Azi, Dragnea şi Tăriceanu – via Toader, Nicolicea, Ciordache, Nicolae, majoritatea din parlament şi aliaţii lor din toată societatea – şi-au trecut în cont o primă victorie în meciul lor privind ruperea de UE; dacă doreau altfel, nu ajungeam aici.

Sunt absolut SIGUR că nu vor face un pas înapoi, indiferent de consecinţe pentru românii din ţară, dar şi din afară. De ce? Nu au altă cale. Un pas înapoi înseamnă pentru ei moarte curată, puşcărie, banii înapoi etc.. Nu vor accepta aşa ceva, cu riscul de a da foc la ţară. De ce credeţi că au făcut în 10 august ce n-a făcut nimeni NICIODATĂ în lumea civilizată: să atace o populaţie paşnică prin forţa armelor jandarmeriei!

Cine îi poate opri? Doar ai lor, din interior, dacă votează o eventuală moţiune de cenzură. Vor face asta? Nu cred. Sau nu cred că sunt prea mulţi capabili să răstoarne puterea lui Dragnea şi Tăriceanu.

De aceea spun că toţi ceilalţi sunt complici la marele act de trădare naţională, culmea, la aniversarea a 100 de ani de Românie născută prin voia aceluiaşi Occident căruia azi îi întoarcem spatele!

Adevărul e că există mult popor care îi seamănă Ciumei Roşii. Un fel de iobăgie modernă, în care baronul face ce-l taie capul, iar supusul accceptă orice în schimbul unei ciozvârte inflaţioniste. Ea e autoarea reală a rezoluţiei de azi din Parlamentul European, Dragnea&co. sunt doar executanţii comenzii primite direct şi indirect. Primii care ar fi trebuit să sară revoltaţi până la cer, pentru ce se întâmplă în România de doi ani încoace, ar fi trebuit să fie chiar votanţii PSD-ALDE, nu #Rezist. Căci ei au fost minţiţi.

Sau asta şi-au dorit de la Dragnea şi Tăriceanu, atunci când i-au votat, să ne scoată din Europa şi să ne aducă înapoi pe tava URSS? Dacă nu, ce-au făcut pentru a se opune? Nimic. Dimpotrivă, s-au bucurat la măririle de pensii şi de salarii fără acoperire, făcute pe împrumut, şi probabil cred în continuare că-i bine. E de rău, fraţilor! Şi pentru voi, nu doar pentru noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.