PSDragnea. Asta vom vedea și azi!

0
1362

Pentru cei care se îmbată cu apă rece: Mihai Tudose nu-i nici făcut, nici susținut pentru a-l răsturna pe Sultanul de Teleorman. Foarte probabil ca, după ședința CEX de azi a PSD, premierul fie să fie împins să demisioneze de bunăvoie, fie (dacă nu) va fi sacrificat și el, ca Grindeanu, prin moțiune de cenzură în parlament.

De ce? Pentru că puțini sunt cei care înțeleg ce înseamnă de fapt Liviu Dragnea. El nu e numai el. E și el, dar e mult mai mult. E suma tuturor celor ca el, tot ce a adunat rău România de-a lungul istoriei sale comuniste și neocomuniste. E numitorul comun al tuturor celor care vor o țară nu ”ca afară”, ci a a lor. E cel mai bun ales al membrilor PSD și ne-PSD. Al tuturor ce vor: bani cu nemiluita, lăcomie, pile și relații, contracte la partid, șpagă, pensii speciale, pomeni electorale, pensii mărite din prețuri umflate ulterior, majorări de salarii pe credite ce îndatorează România pe veci, locuri pe liste electorale fără merit în viață, bairamuri la stat etc. etc..

În Dragnea s-au adunat toate cele de mai sus și multe altele. Este PSD atât de diferit încât să meargă pe mâna unora ca Tudose, Chirica, Ivan&co.? Sau e mai degrabă leit după ”Livache”, Carmen Dan, Codrin Ștefănescu, Bădălău, Mazăre, Oprișan, Olguța, Manda&co.?

Eu cred că tabăra a doua e majoritară în acest partid. De aceea, e PSDragnea, și nu PSD. O să vedem și azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.