”Salvați-mă sau vă distrug!” Dragnea vrea să dea la pace cu ”sistemul”

0
1700

Jurnalistul Dan Tăpălagă este de părere că Liviu Dragnea dorește ”să negocieze cu sistemul”. Așa s-ar explica ultimele sale gesturi, inclusiv mesajele transmise în ultimul interviu de la Antena 3. Iată ce scrie jurnalistul pe Hotnews:

Din amenintarile cu dezvaluiri din interiorul sistemului, din santajul pe sub mustata la statul paralel, din bunavointa suspecta fata de Klaus Iohannis si din maraielile la seful SPP, acuzat de implicare in jocul intern din PSD, din tipetele stridente ca nu va ceda puterea, in fine, dintr-o serie de reactii, gesturi si priviri disperate am inteles luni seara un singur lucru: vrea sa negocieze. Liderul PSD zgarie portile Cotroceniului, bate la usile secrete pe care intra altadata sa taie porci si aprinde fumigene la ferestrele presedintelui in speranta ca va iesi totusi cineva sa-l invite la masa impacarii.

Niciodata nu l-am vazut atat de agitat si sunt de acum cativa ani buni de cand scriu despre personaj. Promisiunea ca se va arunca in aer la Comisia de control SRI, condusa de Claudiu Manda, ca va spune lucruri, rafuiala cu un site care ca a scris despre fiul sau ca scoate bani din firme si ca vrea sa fuga din tara, avertizarea “martorilor mincinosi” din dosarele lui ca vor plati, in fine, reincalzirea ciorbei despre cum se pregateau Horia Georgescu de la ANI si George Maior de la SRI sa-l scoata pe Klaus Iohannis din cursa prezidentiala in 2014, toate acestea la un loc ne arata un grad ridicat de nervozitate. 

Dragnea s-a dus la Antena 3 sa faca parada de puterea lui proaspat dobandita prin investirea Guvernului Dancila, sa le arate din nou tuturor cine e jupanul si sa sugereze ca nu va ezita sa arunce tara in aer pentru a se salva. Dragnea propune azi sistemului o negociere de pe pozitii de forta, nu mai cerseste indurare ca in trecut. Salvati-ma sau va distrug! Scoateti-ma sau va trag pe toti la fund dupa mine! Asta a tinut sa le transmita din prima zi in care si-a instalat marioneta in functia de premier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.