Slugi din CNA, veți plăti cândva pentru acest ”pupat în cur”!

0
1574
”Pupați-o în cur pe Kovesi!”, a răbufnit Gâdea, nervos pe succesul șefei DNA în ochii românilor cinstiți. Evident, CNA a girat mizeria. Pe banii noștri. Așa cum a girat continuu ceva ce nu există nicăieri în lume: defilarea infractorilor la TV care, culmea, sunt invitați să comenteze pe teme de justiție!!! Ca și cum violatorul ar fi chemat s-o atace, în direct și la oră de maximă audiență, pe victimă, pentru ”vina” de a se fi născut femeie. Dar chiar și violată zilnic la TV, cu voia CNA și pe banii noștri, justiția are puterea să-și facă singură curățenie în ogradă.
 
Judecătoarea Geanina Terceanu a luat șapte ani cu executare pentru șpagă pe axa Becali-Borcea. Procurorul Portocală, cel făcător de ”curte” beizadelei Cosma de la Prahova, a fost exclus din magistratură. Și vorbim de excepții de la regulă; majoritatea magistraților sunt onești și profesioniști, nicidecum ”abuzatori”, cum spune propaganda Ciumei Roșii. Dincolo însă, e jale! În toate locurile contaminate politic, nu vezi niciun semn de însănătoșire. Parlamentul e cel mai bun exemplu al regresului continuu. Virusul a atins majoritatea instituțiilor finanțate din buzunarele noastre, prin taxe și suprataxe. CNA este poate cel mai flagrant caz de involuție și batjocură față de plătitorul de impozite. Nu doar că nu-și face treaba, ci asigură protecție exact celor ce pe întreaga Planetă Pământ sunt izolați de societate: penalii.
 
Sexoasa magistrată îndrăgostită de șpagă a făcut potecă în emisiunile organizatoare de orgii anti-justiție. Nu există NICIO țară în lume în care autoritățile audiovizuale să gireze campanii împotriva statului de drept și apariția la TV a unor condamnați! NICIUNA! Acolo, așa ceva e imposibil de imaginat, indiferent ce ”sexapeeal” ar avea infractorii. La noi, mafia e protejată prin lege, cu instituții plătite chiar de noi! Pentru așa ceva, atunci când va fi momentul, vinovații din CNA trebuie să plătească. Locul lor nu poate altul decât lângă Geanina Terceanu. Pentru complicitate. Va veni și ziua lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.