Suleyman de Teleorman. Dezvăluire despre modelul de conducător al liderului PSD

0
1837

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că Liviu Dragnea a întrerupt o ședință la partid ca să poată vedea filmul ”Suleyman Magnificul”. Iată ce a scris Ivan despre liderul său de la PSD ce poate fi lesne botezat acum, dată fiind această dezvăluire a unui coleg de-al său, drept ”Suleyman de Teleorman”.

”Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur … si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului.
Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Shheideh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila.
Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.