Suleymane, pune-i pe ei să vă păzească, în locul SPP!

0
1627

Liviu Dragnea s-a săturat și de Serviciul de Protecție și Pază (SPP). Se teme că oamenii în uniformă obligați să-i apere de demnitari de pericole (agresiuni, atacuri, chiar atentate) îi spionează pe cei din cercul de putere al PSDragnea, pentru a-i turna la Iohannis. Că nu-i o simplă speculație, ci un fapt cât se poate de real, o arată și posibila permutare SPP-Jandarmerie (controlată de Carmen Dan, om de încredere maximă al celui botezat ”Suleyman”).

Paranoia, în fază maximă! Oricum, toate serviciile secrete/speciale sunt sub controlul parlamentului controlat la rându-i de PSDragnea. Dar logica și cutumele nu mai contează. Miza e prea mare. Dacă actuala putere continuă atacul la statul de drept, are nevoie de control total asupra instituțiilor de forță. Jandarmeria e deja ”rezolvată”, vezi ultimele agresiuni la adresa manifestanților #Rezist, dar și cele vechi (petarde, cai etc.).

Eu însă îi propun lui Liviu Dragnea să rezolve mai simplu paza oamenilor săi de încredere. Să-i aducă la porțile guvernului pe cei cu cefe groase, care l-au însoțit la Înalta Curte, în frunte cu revoluționarul Codrin Ștefănescu.

Deci, Suleymane, nu te mai complica să-l ”faci” pe neica Pahonțu, de la SPP! Sună goarna lumii interlope (mai ales că-i scoate Tudorel Toader pe capete din pușcării) și ai rezolvat-o mai simplu. Ce-atâta bătaie de cap! Iar efectul de intimidare la adresa oricui încearcă să intre peste guvern e garantat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.