Sunt de partea Prințului Nicolae. Punct.

0
500

Nu știu ce de ce, în scandalul de la căpătâiul Regelui Mihai, simt nevoia să fiu de partea Prințului Nicolae. Poate și deoarece toți ceilalți, care i-au cucerit încrederea Majestății Sale până într-acolo încât l-au convins să-și scoată nepotul iubit de la succesiune, ne bombardează cu mesaje și comunicate. Ba că Nicolae a încercat să ajungă în forță lângă bunicul său aflat în suferință, ba că a bruscat niște infirmiere sau a forțat ușa. So what! Era atât de grav că vroia să-l vadă poate pe patul de moarte pe Rege, cel care l-a luat cu el în balcon în fața a sute de mii de români veniți să-l salute pe Calea Victoriei?

Nu-mi miroase bine gălăgia provocată de ceilalți în jurul unei dorințe ingenue a unui nepot al Majestății Sale de a-și vedea bunicul în suferință. Parcă prea se tem de Prințul Nicolae. Asta înseamnă că știu că lumea încă îl iubește, în ciuda faptului că a fost exclus de la moștenire. Dar nu-l iubește CTP. Care îl acuză pe Nicolae că a vrut să meargă la căpătâiul regelui pentru a-i smulge o vorbă pe care să o folosească apoi în public. Ceva în sensul că ”regele nu m-a scos de la succesiune”. Asta crede CTP. De unde știi tu, răule? Ți-a spus Duda? Cum s-o folosească? Avea reportofon pregătit cu el? Hai, calmează-te, că îți zic și eu ceva să te liniștești: Nicolae mergea să-și vadă bunicul poate pentru ultima oară. Simplu, omenește, fără scenarite de doi lei. Grav e, pentru tine, nu-i așa, măi CTP-ule? Citește mai jos ce a declarat însuși Nicolae pe acest subiect:

„A fost a şaptea oară când am venit şi am încercat în ultimii doi ani. Şi da, nu am avut ce să fac în afară de a încerca. Am încercat cu scrisori, am încercat la telefon, faţă în faţă, am venit aici, am stat patru ore în faţă la un moment dat. Am vrut să îl văd pe bunicul meu, am întrebat, totul a fost un răspuns negativ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.