Tudorele-nene, fă ce vrei cu Kovesi! Oricum, ai trădat justiția

1
1779

Tudorel Toader va fi vedeta zilelor acestea. Omul se screme de ceva timp să iasă bine din afacerea PSD anti-DNA. Ar vrea să rămână ministru (ca să umble aiurea-n Japonia și să apară la TV pe post de dascăl dojenitor), dar pentru asta trebuie s-o execute pe Kovesi.

Știe însă că mazilirea șefei DNA se lovește de zidurile solide ale UE, SUA, CSM, lumea magistraților dornici de justiție liberă, populația normală la cap din România care știe că nu hoțul anchetează procurorul, ci invers.

Toader e compromis, orice-ar face. A ajuns mahăr pe mână cu mafia roșie, și-a băgat odrasla în sistemul de învățământ pe barba lui, a terfelit onoarea tuturor celor pe care el pretinde că i-a învățat Dreptul. Și-a umilit breasla, a batjocorit-o, a trădat-o. Apoi, a deschis porțile pușcăriilor, să aibă violatorii de lucru. Nu în ultimul rând, s-a dat de ceasul morții să convingă lumea descuiată la minte, cu argumente valide doar pentru prostimea lui Dragnea&Tăriceanu, că legile justiției nu sunt, de fapt, legi anti-justiție.

Evident, îl doare la bască. În ciuda, caracterului său infect și a felului în care a păcălit meseria de om al legii, insul stă bine cu banii. Se lăfăie în posturi grase, e combinat cu miliardarii de carton ce-i pot asigura oricând spate financiar, se plimbă prin lumea bună în ciuda faptului că pute a Ciumă Roșie de la o poștă.

Mi-ar fi rușine, dacă aș fi student la Drept, să am de-a face, fie și de la distanță, cu un astfel personaj malefic. Poate că Iașiul va vorbi, în cele din urmă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.