Val de susținere pe internet pentru șeful Serviciului ”Omoruri”

0
1925

Radu Gavriș, Șeful Serviciului ”Omoruri” din Poliția Capitalei, este susținut puternic pe rețelele de socializare după ce Carmen Dan, ministrul de Interne, i-a cerut demisia în cazul polițistului pedofil.

Șefa de la MAI a profitat de scandalul pedofilului pentru a încerca să scape de profesioniști incomozi pentru politicienii zilei. Radu Gavriș a deranjat-o mult pe Carmen Dan atunci când s-a pronunțat împotriva atacului la statul de drept declanșat în parlament de PSD-ALDE-UDMR.

Polițistul brașovean Marian Godină a lansat ieri pe Facebook un atac la Carmen Dan dar și un apel de susținere pentru Radu Gavriș, care a explodat viral pe internet. Iată mesajul cu titlul ”Alături de profesioniști”:

Dragi colegi, politisti,

Ma bucura enorm increderea pe care mi-o aratati, trimitandu-mi sute de mesaje in care ma indemnati sau ma intrebati ce putem face pentru seful Servicului Omoruri. Asa cum v-am mai spus, eu nu sunt lider de sindicat si nici nu imi doresc sa fiu, dar se pare ca notorietatea vine la pachet cu o responabilitate de care mi-ar fi jena sa fug. Asa ca voi face tot ce tine de mine pentru sustinerea sefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva doreste sa il demita, din motive pe care le stim cu totii. Si-a permis sa vorbeasca. „Decapitarea” acestuia ar insemna „decapitarea” oricui isi permite sa iasa din rand, asa cum se intampla in vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie sa permitem asta.

In primul rand trebuie sa ramanem calmi si, cel mai important, sa actionam LEGAL, incadrandu-ne perfect in regulamentele si statutul pe care le avem. Cel mai important e sa vorbim liber, sa ne aratam revolta si sa demonstram ca nu mai suntem vechii obedienti cu „am inteles, sa traiti!”. Un politist care poarta arma nu poate cunoaste cuvantul „teama”, mai ales teama de a vorbi.

Un prim semnal pentru cei care cred ca sunt la conducerea unei turme de oi ar fi acela de a vedea ca suntem foarte multi care il sustin pe dl Radu Gavris.

Va invit pe toti, chiar si cei care nu sunt politisti, sa ne punem poza de profil a domnului comisar Gavris.

Si in caz ca nu stiati, va spun eu acum: veti mai schimba poate zeci de ministri de interne, si voi tot politisti veti fi! Uniti suntem puternici, dezbinati suntem neica-nimeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.