Vasilica, atac la România #Rezist în Parlamentul European

0
1873

Vasilica Dăncilă, noua propunere a PSD pentru funcția de prim-ministru, și-a declarat public susținerea pentru operațiunea anti-stat de drept declanșată de coaliția PSD-ALDE-UDMR încă de acum un an. Mai mult, ea a făcut declarații publice mincinoase anti-”#Rezist chiar în Parlamentul European.

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamentul European, ea a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate, relatează Hotnews, care redă declarația europarlamentarei PSD:

„Domnule presedinte, in aceasta seara si chiar in acest moment au loc proteste in Romania, la care s-au produs violente in randul fortelor de ordine, dar si in randul celor prezenti la protest. S-a aruncat cu petarde si pietre in fortele de ordine cu dorinta de a provoca autoritatile sa produca victime. Acest lucru nu s-a produs, dar cred eu ca acest lucru ii discrediteaza pe cei care au contribuit la aceste proteste, avand aici in sala membri care sustin acest lucru.

Mai mult, a aparut informatia ca Directia Nationala Anticoruptie, principalul organism de lupta impotriva coruptiei, vrea sa deschida o investigatie impotriva premierului, a membrilor guvernului, a functionarilor civili din Ministerul Justitiei care au participat la redactarea celor doua acte normative. Acest lucru este de neinteles si de neacceptat intr-un stat membru al Uniunii Europene. Cred ca dezinformarea nu este mai importanta decat democratia in Europa” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.