Vasilica, din Teleorman, nu se va opune atacului la statul de drept

0
2729

”Viorica Dăncilă nu s-a dezis niciodată de programul nostru de guvernare, de proiectele noastre”. Așa a răspuns Liviu Dragnea când a fost întrebat ce părere a avut conducerea PSD despre felul în care Vasilica Vorica Dăncilă vede legile justiției inițate de PSD în parlament și care au scos România în stradă.

Se știe că principalul reproș adus de CEx al PSD ex-premierului Mihai Tudose a fost acela că este ”omul statului paralel”, al ”sistemului”. De fapt, poziționarea lui Tudose împotriva pachetului de legi care atacă statul de drept a fost principalul motiv care a dus la demiterea sa. Același lucru a fost valabil și în cazul lui Sorin Grindeanu.

Concluzia este, deci, că Vasilica Dăncilă nu se va opune planului PSD de subordonare politică a justiției, aflat în plină desfășurare, împotriva căruia, pe 20 ianuarie, vor avea loc manifestații de amploare în București și în marile orașe din țară.

Vasilica Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD din 2009, este din Teleorman și este apropiată a lui Liviu Dragnea.

Ea i-a luat recent apărarea lui Carmen Dan când aceasta a fost atacată săptămâna trecută de fostul premier Mihai Tudose.

VEZI ȘI:

Vasilica, prim-ministru! Va fi guvernul Dăncilă-Carmen Dan-Dragnea

”Sexul slab” îngrașă PSDragnea. Cu Vasilica înainte, fără bărbați de stat puțin în funcție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.