VOCEA FACEBOOK. Lucia Marinescu: ”Îți stă în gât Băsescu, parșivule!”

6
1489

În rubrica ”Îmi place – Vocea Facebook”, voi răspunde unor mesaje (preluate ad litteram) primite pe contul meu de Facebook atașat blogului personal. Azi, răspuns pentru utilizatorul ”Lucia Marinescu”, la următorul său mesaj:

Lucia Marinescu: ”Îți stă în gât Băsescu, parșivule!”

——————————————————————————————————

Laurențiu Ciocăzanu:

”Stimată doamnă mai puțin parșivă. Dacă m-aș lua după un prieten mai slobod la gură, aș spune că sunteți cam dusă. Dar n-o fac. Căci sunteți o victimă. O femeie slabă, neajutorată în simțire liberă, cu minte sucită de șmecherii politicii. Unul dintre ei e Traian Băsescu, mănâncă pe pâine oameni slabi de înger. Știu, ați vrea să-l scot pe Băsescu din gașca mafiotă care sugrumă România. Așa, din cauză că vă place dvs. de el și basta! N-aveți decât să-l iubiți până la moarte. Dar nu așa funcționăm noi, cei liberi cu adevărat. Susținem pe cineva care crede în aceleași valori ca noi (cinste, dreptate, lege) câtă vreme o face și el explicit. Când n-o mai face, nu-l mai vrem, căci ne-a trădat. Ca președinte, Băsescu a apărat public justiția. Când a plecat de la Cotroceni, s-a sucit. De ce? S-a speriat să nu-l dea ”în gât” Elena Udrea pentru manevrele lor subterane și a trebuit să-i demonstreze că o apără de justiție. În acel moment, pentru noi, Băsescu=Dragnea=Tăriceanu.

E plină lumea de ignoranți, de complici, de trădători. Nu vă pasă de românii sinceri, corecți și nepătați. Ci de cei care vor o Românie de tip mafiot, în care penalii să fie lăsați în pace, ba că sunt ce sunt, ba că dau bine din gură. Eu nu scriu pentru de-ai ca dvs.. Ci pentru cei care gândesc cu mintea lor. Care nu acceptă compromisuri gen Udrea, Vâlcov, Cocoș, frați și nepoți penali și târgiutori de șpagă, Bica, Stelu, Coldea, Ghiță&co..

Nu e nicio diferență între dvs. și susținătorii Ciumei Roșii. Ba dimpotrivă, sunteți mai nocivi decât ei. Pe ăia măcar îi știm, nu ascund cine sunt și nu pretind că-s fete mari. Cei ca dvs. sunt slujitori ai mafiei cu ștaif, dar fac pe mironosițele. Nu ne pasă de voi. ”Sunteți aceeași mizerie”, a strigat lumea pe bună dreptate în stradă, la protestele #Rezist. Vreți să furați la liber, să îngropați DNA și apoi să ne faceți capul mare la (R)TV. Nu, mersi, n-avem nevoie de voi. Sunteți trădătorii României curate. Și ne doare exact undeva că-l iubiți pe Traian Băsescu. Exact cât îl doare și pe el de voi. Bine vă face că v-a adus în stadiul ăsta de primată a politicii. Nu meritați altfel de oameni decât alde Dragnea, Tăriceanu, Băsescu. Pa!”

 

6 COMENTARII

 1. Excelentă replică!…Dar, să știți, domnule Ciocăzanu, că pe mulți ne doare Traian Băsescu.În ignoranța ei de lepecistă irațională, madam Lucia Marinescu are dreptate: Traian Băsescu este nodul din gâtul nostru, al celor care l-am crezut, sprijinit și susținut în cei zece ani de mandat ai săi.Nodul acela care ne stă în gât, madam, e păcăleala murdară pe care ne-a servit-o și noi, cei care avem un neuron, îl simțim și ne doare.Dumneata, madam Lucia Marinescu, ești norocoasă.Neuronul matale a sucombat, asta în caz că l-ai avut vreodată.

  • Duduia cu parul pe bigudiuri cu pretentii de coafata…sarmana, asa cum arata, asa gindeste: pe bigudiuri! 🤔🙄😳😄🤑😛😝😜😋

 2. In principiu comentariul jurnalistului e corect. Amendamentul meu se resume la faptul ca pentru doamna de fata trebuie sa avem un pic de ingaduinta: o fi vorbit sub influenta suparari (a se vedea folosirea neinspirata a cuvantului parshiv).

 3. În acest articol, parcă mi-am citit propriile gânduri. E clar că Băsescu e la fel de nociv ca Dragnea sau Tăriceanu, în acest moment. Și, la fel de nociv, partizanul înfocat al oricărui politician, fie el de stânga sau dreapta, fie el mai nou sau mai vechi.

  Nu există nerozie mai mare decât a săracului care apără un bogătaș dubios.

  Nu o să ne fie bine până nu înțelegem că e cea mai mare prostie să devenim fanii radicali ai vreunui politician. Nu o să ne fie bine până când nu o să înțelegem că înțelept și de bun simț e să apărăm idei democratice infailibile, dacă e posibil, nicidecum politicieni.

  E plină România de milionari cinstiți persecutați politic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.