VOCEA FACEBOOK. Oltean Carmen Nina: ”Sunteți presa aservită!”

4
1699

În rubrica ”Îmi place – Vocea Facebook”, voi răspunde unor mesaje (preluate ad litteram) primite pe contul meu de Facebook atașat blogului personal. Azi, răspuns pentru utilizatorul ”Oltean Carmen Nina”, la următorul său mesaj:

Oltean Carmen Nina: ”NUMAI FITI ATAT DE FANATICI ,TALIBANI IN OPINII MAI ALES ASUPRA JUSTITIEI ,CITITI LEGILE NOI SI VEDETI CA EXPLICATIILE PRESEDINTELUI BASESCU DESPRE MODIFICARILE LEGILOR JUSTITIEI ,CU BUNE SI RELE AU FOST CONFIRMATE RECENT DE CURTEA CONSTITUTIONALA !!!!!!!UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA!!!!!!NICI IN POLITICA!!!! VOM VEDEA CUM VOR MODIFICA CODUL PENAL SI DE PROCEDURA ,IN ACORD CU DECIZIILE CURTII SI CU CELE ALE UNIUNII EUROPENE,SI ATUNCI VOM MAI VORBI TOATA LUMEA ,MAI ALES CEI DIN PRESA ASERVITA UNORA SAU ALTORA ISI DAU CU PAREREA FARA A ASCULTA GLASUL SPECIALISTILOR IN ALE JUSTITIEI ,CEI CARE BINENTELES NU IS „INROLATI” IN DIFERITE ONG-URI OBSCURE ,STAU PE-AFARA DE ROMANIA DAR AU PARERI FIXE {CINE OARE LE FIXEAZA…??} DESPRE NOI ,VIATA NOASTRA ,DESPRE LEGI ,DESPRE POLITICA ,DESPRE TOT .DOAR CEAUSESCU CREDEA CA LE STIE PE TOATE SI UITE CEA PATIT!!!!!!!!”

 

 

Aveți dreptate! Ideile dvs. seamănă ca două picături de apă cu cele vânturate zilnic de televiziunile ”adevărate”, ”neaservite”, ”ne-ONG-iste” și ”neînrolate”, care ”nu stau pe-afară de România”. Ați citit discursurile bolșevicilor, cei care ne-au ocupat țara cu tancurile și ne-au distrus democrația și libertatea? Dacă erau prea departe în timp, le aveați la dispoziție pe cele ale lui Ceaușescu. Nicio diferență între ele. Pentru toți, ”chiaburii”, ”imperialiștii” (adică, ”strămoșii” lui Soroș de azi), străinii, masonii, ”agenturili” etc. doreau răul României. Înțeleg din mesajul dvs. că și eu, ca de altfel toți colegii jurnaliști care contestă legile justiției, putem intra în categoria ”trădătorilor de țară înrolați în diferite ONG-uri obscure”. De ce? Pentru că nu ascultăm ”glasul specialiștilor”. Se pare că ascultăm ”specialiști” diferiți. Dvs. îi credeți pe unii, noi pe alții. De ce ar spune ai dvs. adevărul și nu ai noștri? V-ați întrebat vreodată sincer dacă nu cumva e taman pe dos? Dacă nu cumva noi avem dreptate și dvs. vă înșelați? Aa, nu, evident, cum să-i credeți pe unii din ”presa aservită unora sau altora”! În schimb, îi puteți crede pe cei din presa… neaservită. Să ne scuzați că ne-am vândut străinilor care vor răul României! Vom pleca în curând de aici și o să vă lăsăm complet pe mâna celor din presa care vă spune ”adevărurile” pe care mi le-ați scris mai sus. Sănătate și să vă fie cât mai bine cu ”specialiștii” dvs.!

 

4 COMENTARII

  1. Dna.OCN nu citeste ce a aprobat curtea constitutionala,dar vorbeste ca cei de la ,exact,televiziunile talibane-Antena 3 si Romania TV-conduse de doi securisti cu state mai vechi sau mai noi.Nu a auzit,caci nu a avut de la cine,ce zic partenerii nostri SUA si CE despre aceste modificari la legile justitiei.Cele dou televiziuni nu i-au spus nimic,o tin in intuneric ca pe vremea comunistilor.

  2. Am si eu o curiozitate – unde, in ce muzeu s-a pozat aceasta Oltean Carmen Nina? Ca dupa moaca, e o parvenita tupeista. N-are fatza de intelectual – are una de carton presat pe falcile lui Gheorgiu Dej – de pe ‘fro statuie…
    Ea discuta de „specialisti”… CARE „specialisti”?? Komunistii aia imputziti – auto intitulati „specialisti”, cu doctorate furate si false? Si cum presupun ca „laptareasa” asta s-a pozat acasa la ea, in Palatul ei de boarfa Hoatza, cum altfel decat sa ia apararea javrelor din PSD? Daca o intreaba cineva din ce leafa si-a construit numai scara aia, trebuie sa le deschida la mascati… Nu de alta, da aia ii sparg marmura si de pe pereti si din gura ei spurcata… Asta e „exponatul” burghziei proletare NESIMTZITE si ORDINARE, facuta din fals si furt.

  3. Deci o BOARFA din Administratia Publica Humedoara are o casa ca aia!!… Din „bani publci” !!. Am slavat poza si am s-o postez pe relele de peste Ocean… Sa vada lumea in ce hal de coruptie e tara aia cu PLOSNITELE astea din Administratia Publica. Spitalele sunt ca vai de ele, iar VACA asta de functionar public, are un palat!!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.