VOCEA FACEBOOK. Sterian Dumitru: ”Ciocăzanu, ieri erai in-traltă barcă…”

5
1716

În rubrica ”Îmi Place-Vocea Facebook”, răspund unor mesaje (preluate ad litteram) primite pe contul atașat blogului meu Ciocazanu.ro. Azi, răspuns pentru utilizatorul cu numele ”Sterian Dumitru”, care îmi scrie următorul mesaj:

”Ciocazanu ,ieri erai in-traltă barcă ,azi a-i schimbat locația ! Mâine unde te putem găsi ?”

 

Răspuns Laurențiu Ciocăzanu:

Sunt obișnuit cu astfel de reproșuri. Ce nu înțelegeți dvs. e că mereu am fost ”in-traltă” barcă. A legii și a adevărului. Și în Piața Universității 90, când cei care protestam că tot comuniștii au pus mâna pe România la Revoluție, și în vremea tuturor guvernărilor ce au urmat, când susținătorii puterii m-au acuzat că sunt ”in-traltă” barcă.

Știu și acum la ce vă referiți. Că am fost de partea lui Traian Băsescu și acum nu mai sunt. Am fost de partea lui când, ca președinte, ne-a lăsat impresia multora că e de partea legii și a DNA. Și parțial a fost. Ulterior, după ce-a părăsit funcția, mulți aveam să descoperim că el susținea justiția dirijată politic doar împotriva celor care nu făceau parte din ”mafia lui Adrian Năstase” (pe care a preluat-o odată cu venirea la putere, vezi ”adoptarea” lui Cocoș, Udrea, Gabriel Oprea și ceilalți pe care îi acuzase în public înainte să ajungă președinte).

Discursul său anti-Kovesi din ultimii doi ani este în favoarea Elenei Udrea, dar și a lui Liviu Dragnea, Tăriceanu, Hunor, Ciordache, Șerban Nicolae, Vîlcov, Nicolicea etc., a tuturor celor ce sunt interesați să blocheze lupta anticorupție. Or, eu nu pot rămâne în aceeași barcă cu cineva care și-a trădat valorile și electoratul. Ba chiar poporul. Nu eu am sărit ”in-traltă” barcă, ci Traian Băsescu. Eu am rămas în aceeași: a legii și a adevărului. Ca jurnaliști și simpli cetățeni, avem datoria nu să susținem orbește politicieni, ci valori. Când un politician susține legea, de exemplu, e corect să-l susținem și noi. Când el renunță, noi nu trebuie s-o facem. Așa văd eu ”barca” adevărată. Sănătate și să alegeți mereu barca bună!

5 COMENTARII

  1. Suntem mulți, cei ca dvs., domnule Ciocăzanu, care am ales să rămânem în aceeași barcă: cea din care a ales să coboare Traian Băsescu.Excelent răspunsul pe care la-ți dat și de această dată unui user care, la fel cu cei de la precedenta scriere , violează limba română.

  2. Agramatii nu merita explicatii pentru ca sunt prosti si rau intentionati,cu mintea spalata de antene si Realitatea tv.
    Oricum mi-a placut enorm raspunsul pe care l-ai dat.!

  3. Lautentiu este normal sa gresim, important este sa nu persistam in greseli, sunt si recunosc unul dintre cei care au crezut in Basescu, ne-a mintit frumos excrocul, a jucat teatru mult mai bine decat o face actualul ministru al culturii, a plans, a fost cu noi cat a fost presedinte, a iubit justitia si DNA cat a le-a putut folosi pentru interes propriu, apoi a fandat si s-a rasucit la 360 grade. Basescu este o mare deziluzie, minte la fel de mult ca Ponta si Dragnea, s-au facut enorm de multe greseli si in mandatele lui, si el a avut in Boc Grindeanu,Tudose si Viorica lui, el mai cu tupeu iesea precum cucul la ore fixe sa prezinte starea natiei, se folosea de pupila sa prezinte biletelul roz si in timpul sau banii au ajuns la firme de partid. Eu unul m-am tratat si m-am vindecat de basism, desi imi este consatean m-am ferit ca dracu de tamaie si de dragnism, sper din toata fiinta mea ca amandoi sa plateasca pentru tot raul facut poporului roman. Din pacare observ ca ei gresesc si noi platim si mi se pare de neanchipuit ca desi mint fara pic de jena si rusine, sunt destul de multi cei care se mai uita in gura acestor neispraviti si continua sa le dea credit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.